Swansea-formann hinter til overgang for James

Swanseas sjef legger ikke skjul på at en overgang for Daniel James kan skje i sommer!

Siden før sesongslutt har det vært snakk om en overgang for Swanseas Daniel James til Manchester United. Den lynhurtige 21-åringen sies å passe godt inn i systemet til Ole Gunnar Solskjær, og nå har Swanseas formann Trevor Birch uttalt seg om sommerens overganger. 

I et lengre intervju med Wales Online blir Birch spurt om hvem som skal inn og ut for de helhvite i sommer. Hvem som skal inn er ikke like interessant som hvem som skal ut, sett med Manchester United-øyne.

De som kjenner Swansea vet at det ikke er en hemmelighet at Jordan Ayew, Andre Ayew og Borja Baston ønskes vekk, grunnet høye lønninger, men på spørsmål om noen flere kunne forlate trakk Birch frem Daniel James:

– Det blir ikke noe garasjesalg, men om Daniel James-overgangen skjer, da blir det nok en eller to, sa han og la til: 

– Om noen kommer inn med et godt bud må man selvfølgelig tenke på det.

HURTIGTOG: De aller fleste som snakker om Daniel James trekker frem det enorme tempoet som bor i ham. Kanskje han skal løpe United til flere seirer neste sesong!

Med det bekrefter Birch at en overgang for vingen er mulig, om ikke påbegynt. Det kan være greit å legge til at klubbkassa i Swansea nærmer seg skrapa, og at et innskudd kan komme godt med.

MEN skriver at en overgang nærmer seg, og flere medier har skrevet at overgangssummen skal ligge på 15 millioner pund. Lokalavisa i Manchester hevder imidlertid at den kan øke med fem millioner pund gjennom diverse klausuler.

Kanskje blir han Ole Gunnar Solskjærs første signering? 

Les hva ekspertene sier om Daniel James:Lynrask, bra motor og rå. Ekstremt interessant

Les hvordan statistikken hans er opp mot United-spillerne i lignende posisjoner: På høyde med United-gutta