– Lynrask, bra motor og rå. Ekstremt interessant

Tirsdag melder Daily Mail at United og Swansea er enige om en overgangssum på 15 millioner pund for Daniel James. Hva sier ekspertene om 21-åringen?

For de som kun ser på Premier League virker kanskje ikke Uniteds interesse i 21 år gamle Daniel James fra Swansea som det United virkelig trenger i sommer. Er det en 21 år gammel waliser som skal bidra til å løse noen av Uniteds problemer?

DETTE ER EN PLUSS-ARTIKKEL

Bli betalende medlem

Er du allerede medlem?

← Tilbake

GOD MOT CITY: Der Swansea til slutt tapte FA-cupkvartfinalen på omdiskutert vis.

Han slapp også til på det walisiske landslaget under Ryan Giggs, og ble matchvinner for dem i 1-0-seieren mot Slovakia i mars, i hans andre landskamp.

– Lynrask og hardtarbeidende

Eirik Reksten fra swanseacity.no og Jack Army Scandinavia, er langt på vei enig i Frilings karakteristikk.

– Han er lynrask. I tillegg jobber han hele kampen gjennom. Sånn sett er han alltid farlig. Med Daniel James kan et eller annet skje, uansett kampbilde, sier han.

– Det er kanskje litt overraskende at han nevnes for lag som Manchester United, men det han er god på er han såpass god på at han er blitt lagt merke til. Jeg tror imidlertid ikke at han er en som løfter United med en gang. Han trenger tid, og er nok mer for fremtiden. Men med riktig trener som bruker ham på en god måte så er Daniel James absolutt verdi, fortsetter han.

Eirik Aase, som driver Championship Norge, skrev følgende tweet om James for en uke siden.