Svak Pogba-straffe da poengene ble delt på Molineux

Det endte 1-1 mellom Manchester United og Wolverhampton, og vi tar med oss både positive og negative ting fra kampen.

Da seieren glapp på ulvenes gress var det Ole Gunnar Solskjærs femte strake bortetap som Manchester Unted-manager. For å finne en verre rekke med bortekamper må vi tilbake til april-november 2014 da hverken David Moyes, Ryan Giggs eller Louis van Gaal klarte å vinne på bortebane.

Manchester United viste gode tendenser i førsteomgang, men Martials 50. ende scoring for klubben holdt ikke til seier da Ruben Neves klinket inn utlignelsen og Paul Pogba brant straffesparket han selv skaffet. De to nye forsvarerne var solide, mens det nye fjestet i angrepsrekka filmet på seg et gult kort.

Kampen

Manchester United åpner intensivt, slik som vi så det mot Chelsea. Fra start virker det som om de fleste er tryggere og spiller med en større sikkeret enn de gjorde i det samme oppgjøret i forrige sesong.

De første 25 minuttene er stort sett preget av dueller hvor United vinner de fleste. Intensiteten er tilstede, men vi blir ikke skjemmet bort med store målsjangser mot et kompakt Wolverhampton-lag.

Første halvsjanse kommer rett etter kvarteret når Marcus Rashford kjører en dobbel innleggsfinte før ballen kommer i en bue mot Anthony Martial. Franskmannen beveger seg godt, men settes akkurat nok ut av balanse til at han ikke får avsluttet.

Martial scorer mål nummer 50 idet han klinker ballen i nærmeste kryss på ett touch. Marcus Rashford noterer seg for en målgivende pasning, men den var nok ment til Luke Shaw som kom på et sugende løp. Skuddet isolert sett er veldig vakkert, men det temposkiftet som presenteres i forkant er delig å se.

MILEPÆL: Anthony Martial har nådd 50 mål for Manchester United, er mestscorende i troppen, men til liten nytte mot Wolverhampton.

Harry Maguire vinner stort sett det som vinnes kan i luftrommet, og Victor Lindelöf, som har en litt rusten dag med ball i beina, nyter godt av sin nye makker.

Etter hvilen åpner hjemmelaget aggressivt, men det tar ikke mange minuttene før United kjører kampen inn i det samme sporet som vi så før pause. Mest ball, stort sett trygge, men skaper ikke veldig mye.

Perle fra Neves

Så lønner det seg med den aggressiviteten hjemmelaget åpnet andreomgangen med. De vinner en corner og en innøvd variant funkerer perfekt. Ruben Neves er sistemann på ballen og for en druser det er, i vinkelen via tverrliggeren. David De Gea kan ikke klandres for å plukke opp sesongens første ball fra nettet.

Paul Pogba drar av en mann i feltet og det kan se ut som om franskmannen forventer at taklingen kommer. Han faller lett, men straffe blir det. Den tar han selv, og han gjør det enkelt for Rui Patricio å få hanskene på den.

TOK DET SELV: Franskmannen hadde egentlig en god oppvisning mot de oransje, men det hele bleknet litt da han ikke sendte United i ledesen fra krittmerket.

Det blir avgjørende for hvor mange poeng Manchester United tar med seg hjem fra Molineux Staduim. Wan-Bissaka, Rashford og McTominay prøver seg, men ingen klarer å overliste Patricio før Jonathan Moss blåser av kampen.