United vant på straffer

Men for en elendig straffekonkurranse det var mot Real Madrid.

Manchester United tok to nye poeng i International Champions Cup etter 1-1 mot Real Madrid etter ordinær tid, og 2-1-seier i straffekonkurransen.

Det var imidlertid en av de dårligste straffekonkurransene på lenge. United scoret på to og Real på én av de totalt 10 straffene, selv om det skal sies at David de Gea hadde et par nydelige redninger, og Real-keeperen også var god.

Lingard-mål

Jesse Lingard ga United ledelsen i selve kampen, da Jose Mourinho sparte en del av sine største stjerner i 1. omgangen mot Real Madrid. Han må imidlertid gi mye av æren til Anthony Martial, som driblet halve Real før han spilte Lingard på åpent mål fra tre meter.

Det spesielle var at da Real byttet ut sine stjerner i pausen – og United satte innpå Pogba, Mkhitaryan, Lukaku og flere andre – så var det Reals reservepregede lag som var best. De utliknet også etter en helt mislykket Victor Lindelöf-inngripen i eget felt.

Til slutt var 1-1 greit nok, men ett ekstra poeng i straffekonkurransen var det nesten ingen som fortjente etter den skytingen.

Kampfakta:

Manchester United – Real Madrid 1-1 (2-1 e.str.)
Levi’s Stadium, Santa Clara (treningskamp)

Mål: 1-0 Jesse Lingard (45), 1-1 Casemiro (str. 69).

Manchester United (1. omgang): Sergio Romero, Timothy Fosu-Mensah, Eric Bailly, Phil Jones, Matteo Darmian, Andreas Pereira, Michael Carrick, Marouane Fellaini, Jesse Lingard, Marcus Rashford, Anthony Martial.

Manchester United (2. omgang): David de Gea, Matteo Darmian (Antonio Valencia 77), Chris Smalling, Victor Lindelöf, Daley Blind, Ander Herrera (Scott McTominay 51), Marouane Fellaini, Paul Pogba, Henrikh Mkhitaryan, Romelu Lukaku, Anthony Martial.

Real Madrid (1. omgang): Keylor Navas, Dani Carvajal, Raphaël Varane, Nacho, Marcelo, Luka Modric, Toni Kroos, Isco, Gareth Bale, Karim Benzema, Lucas Vazquez.

Real Madrid (2. omgang): Kiko Castilla, Achraf Hakimi, Theo Hernandez, Manu, Luismi Quezada, Alvaro Tejero, Casemiro, Francisco Feuillssier, Mateo Kovacic, Oscar Rodriguez, Daniel Gomez.

Trykk på stjernen i LIVE-vinduet for å se lagene – og det viktigste fra kampen.

Problemer med å se LIVE-vinduet? Klikk her!