Vil du også være med på Hildes jentetur til Manchester?

Hun har reist frem og tilbake til Manchester i en årrekke, Hilde Møller (58), og vil være kjent blant mange av dere som har vært over på tur eller deltatt på ulike supportertreff på Østlands-området.

Nå ønsker hun å samle en gjeng med jenter for en tur til Manchester, og interesserte kan ta direkte kontakt med henne via Facebook-profilen hennes.

– Jeg kjenner mange i Manchester og United, og har hatt veldig mange turer til Manchester nå. Det hadde vært fantastisk om vi fikk til en jentetur, sier hun til united.no.

– Jeg føler også jeg kjenner Manchester veldig godt, og ønsker at dette blir en tur med shopping, pubbesøk og mye moro, men jeg er opptatt av at det skal være min tur, altså, det skal ikke være en tur organisert av andre. Dette er noe jeg og vi jenter som drar over skal gjøre på våre betingelser, sier hun.

 

 

– Det er også om å gjøre å få til dette så billig som mulig.

– Foreløpig handler det om å lodde interessen, så om du er lysten eller interessert – ikke nøl med å ta kontakt. Så tar vi det derfra, sier hun.

Da hun la ut dette på sosiale medier i helga så var mottakelsen større enn hun hadde trodd.

– Responsen har vært bra, ja. Har bare fått positive tilbakemeldinger på sosiale medier, og også noen personlige meldinger. Det er helt klart nok til at jeg kan gå videre med dette.

– Jeg tror det er mange jenter som har lyst på tur, men som ikke har noen venninner som er fotballinteressert. Da blir det aldri noe av. Nå får de muligheten, sier Hilde Møller.

Interessert i å være med på Hildes jentetur til Manchester? Du kan kontakte Hilde direkte på Facebook-profilen hennes ved å klikke på denne linja.