Spesialdrakt til derbyet

Manchester-bien blir en del av begge draktene når United og City møter hverandre i Houston.

De fleste som har vært i Manchester, vil ha lagt merke til Manchester-bien, enten det er på en bygårdsvegg eller det er på en søppelkasse.

Den har en stund vært et Manchester-symbol, og etter terrorangrepet på Manchester Arena i mai, så har den blitt enda mer fremtredende i bybildet. Mange har tatovert bien, og det har dukket opp vakker biekunst på flere vegger i byen.

Nå, som et tegn på respekt for alle som ble rammet, kommer United og City til å ha bien på drakta når de om en uke møter hverandre for første gang etter Manchester-terroren – noe som også er første gang klubbene spiller mot hverandre utenfor Storbritannia. Etter kampene vil alle draktene bli solgt, og inntektene går til We Love Manchester Emergency Fund.

Klubbene kommer til å slippe mer informasjon senere om hvordan en kan kjøpe draktene.

– Byen Manchester har vist styrke og samhold siden det tragiske terrorangrepet i mai, og har vist landet verden hvor spesiell denne byen virkelig er, sier Ed Woodward ifølge ManUtd.com.

– Å ha arbeidsbien på draktene våre viser igjen fellesskapsånden i byen vår og fotballklubbene, og det er bare naturlig at vi fortsetter å hjelpe de som har blitt berørt, gjennom denne pengeinnsamlingen og gjennom bevisstgjøring, siden millioner av fans verden rundt ser denne kampen.