Solskjær reagerer på oppslag: – Det er åpenbare løgner

Ole Gunnar Solskjær er ikke bekymret for at klubben skal miste tålmodigheten. Nordmannen sier han ler av enkelte påstander i engelske medier.

Etter to fargeløse forestillinger mot Sheffield United og Aston Villa er presset på Solskjær kanskje større enn noen gang.

Før de to kommende storkampene mot Tottenham og Manchester City skriver The Sun at Solskjær overfor spillergruppen har gitt uttrykk for at han kan få sparken dersom resultatene ikke går hans vei i de to kommende storkampene.

Det harmonerer ikke med den norske United-managerens budskap på tirsdagens pressekonferanse.

– Jeg har det fint. Null problem. Noen ganger må jeg le når jeg leser artikler om hva jeg har sagt. Jeg vet at kildene alle snakker om ikke er kilder. Det er bare åpenbare løgner, sa Solskjær bestemt.

Opplysningene fra The Sun samsvarer ikke med det The Athletic skriver. Ifølge det nyetablerte nettmagasinet er det ingenting som tyder på at United-ledelsen har planer om å kvitte seg med Solskjær.

– Nei, jeg er ikke bekymret. Jeg konsentrerer meg bare om å gjøre jobben min. Jeg forbereder meg på neste kamp og tenker samtidig langsiktig sammen med styret, sier Solskjær, som har sett Mauricio Pochettino, Unai Emery og Quique Sanchez Flores få sparken i tur og orden de to siste ukene.

– Det er ikke hyggelig å se at kollegaer mister jobben. Nå har det vært tre på kort tid.

LES OGSÅ:

OFFENSIV: Ole Gunnar Solskjær ser framover som United-manager og er ikke bekymret for sin egen stilling til tross for svake resultater.

Dialog med ledelsen

Flere ganger i høst har klubbledelsen med Ed Woodward i spissen gitt uttrykk for at klubben vil være tålmodig med Solskjær.

The Athletic-journalist Daniel Taylor skriver at klubben ikke engang vurderer muligheten for at noen andre kan komme inn og gjøre en bedre jobb.

Noen timer etter pressekonferansen skrev Manchester Evening News at de vet at Mauricio Pochettino er interessert i United-jobben.

Solskjær sier at han er i kontinuerlig dialog med Woodward og styret om fremtiden.

– Jeg og Ed snakker hele tiden, så det er ikke sånn at vi plutselig er nødt til å prate sammen nå. Vi snakker sammen et par ganger i uken. Det er en kontinuerlig prosess. Vi er i gang med en gjenoppbygging, og vi har tatt noen valg vi var nødt til å ta.

PRESSET: Ed Woodward har sparket tre United-managere.

Ingen Pogba

Nå venter avgjørende og prestisjefylte kamper mot Tottenham og Manchester City. Om ikke Solskjærs skjebne nødvendigvis besegles, kan lagets ambisjoner om en topp fire-plassering trolig legges til side uten poeng i de to kampene.

– Det er ikke så mye som kan endre seg på tre-fire dager, men disse to kampene er en god mulighet til å vise hva vi kan. Vi har noen gode resultater mot gode lag fra tidligere, og vi har en plan for onsdag kveld, sier Solskjær, som innledet pressekonferansen med å erkjenne at resultatene ikke har vært gode nok.

– Vi har hatt for mange uavgjortkamper etter min smak. Det er kamper vi skulle hatt seirer. Vi er ikke fornøyd. Vi vet vi kan bedre, og vi jobber hardt for å skaffe resultatene vi ønsker oss.

UTE: Paul Pogba rekker ikke kampen mot Tottenham onsdag kveld.

Paul Pogba rekker ikke kampen mot Tottenham, mens Scott McTominay og Nemanja Matic er usikre.

– Jeg vil egentlig ikke snakke om skadene, men vi har vært tynne på midtbanen når Scott, Paul og Nemanja er ute. Det har påvirket oss.

Oppgjøret mot José Mourinho og hans Tottenham spilles onsdag kveld kl. 20.30.

LES OGSÅ: