Pogba ute mot Spurs – McTominay usikker

Paul Pogba ble ikke klar i tide til prestisjeoppgjøret mot sin gamle manager. Scott McTominay regnes fortsatt som usikker.

– Paul er ikke klar. Han er fortsatt et lite stykke unna, men han jobber hardt. Han trener på gress, så får vi se hvor lang tid det tar, sa Ole Gunnar Solskjær om Pogba tirsdag morgen.

På pressekonferansen langet han også ut mot påstander i engelske medier.

Pogba har ikke vært i aksjon siden september og returnerte denne uken fra behandling i Miami. Nå er spørsmålet om franskmannen kan rekke lørdagens Manchester-derby.

Heller ikke McTominay eller Nemanja Matic fikk grønt lys av Solskjær på tirsdagens pressekonferanse – som fant sted før lagets siste treningsøkt før onsdagens oppgjør mot Tottenham.

– Det er et par spillere som er tvilsomme, så vi må se hvordan de klarer seg på dagens treningsøkt, sa Solskjær til klubbens nettsted.

– Vi har flotte fasiliteter og folk bak kulissene som jobber hardt for at spillerne skal bli klare.

McTominay tråkket over i sluttminuttene mot Brighton før landslagspausen og sto over kampene mot Sheffield United, Astana og Aston Villa.

Matic har ikke vært i aksjon siden 3. oktober.

Andreas Pereira har vikariert på midtbanen til krass kritikk, men 23-åringen ble tatt i forsvar av Solskjær etter 2-2-kampen mot Aston Villa.

LES OGSÅ: