Solskjær om Maguire: – Testes i dag

Til tross for en svak sesongstart, ønsker ikke Ole Gunnar Solskjær å avskrive midtstopper og kaptein Harry Maguire.

Det kom kanskje ikke som en overraskelse at Maguire ble tatt opp som et tema under Solskjærs møte med pressen fredag formiddag.

Noen timer i forkant kom tidligere United-stopper Rio Ferdinand med forslaget om å hvile den nåværende kapteinen.

– Når Harry er en del av England-laget som slår et Belgia som er ranket som nummer én i verden er det en normal dag, og så får du overskriftene når du blir utvist. Det er sånn det er i fotballen, svarer Solskjær. 

Han legger vekt på at det blir mye opp og ned i hverdagen som fotballspiller, men er sikker på at Maguire vil slå tilbake.

– Jeg vet at han vil slå tilbake. Jeg vet at han vil spille og jobbe seg ut av denne perioden der han har fått kritikk. Han fikk en smell før han gikk ut mot Danmark, så jeg håper bare han blir klar. Vi skal teste ham i dag (fredag).

Omfanget av smellen Solskjær nevner, er foreløpig ukjent, men kun kort tid i forkant av utvisningen mot Danmark, kunne man se at Maguire holde seg til baksiden av låret.

Ellers er det greit å notere seg at det ikke virker som unge Facundo Pellistri kommer til å spille, samt at Alex Telles nok hviles etter å ha reist mye i forbindelse med sine landslagskamper.

Axel Tuanzebe skal være tilbake fra skade, og har jobbet hardt for å bli klar, mens det ikke er kommet noen oppdatering på Phil Jones, som forblir ute sammen med Edinson Cavani (coronakarantene) og Anthony Martial (suspendert) for lørdagens kamp mot Newcastle.


HUSK TIPP LAGET-KONKURRANSEN: Registrer laget ditt før fristen går ut 12.00 lørdag.