Solskjær observert i Portugal: – Irrelevant hvor jeg har vært

Ifølge portugisiske medier var Ole Gunnar Solskjær selv på plass i Lisboa og så Bruno Fernandes i aksjon på søndag. Men nordmannen kan ikke gi et svar på om klubben vil gjøre et fremstøt på overgangsmarkedet i januar.

Fredag skriver den portugisiske avisen Record at Solskjær og Mike Phelan var til stede da Bruno Fernandes og Sporting Lisboa tapte 1-2 for Porto på søndag.

– Vi reiser og ser kamper hele tiden. Hvor jeg har vært når er irrelevant. Jeg kan ikke snakke om spillere i andre klubber, svarte Solskjær på spørsmål om han var til stede i Portugal.

Både Record og O Jogo skriver at Manchester United vurderer å legge inn et bud på midtbanespilleren. Men Sporting Lisboa skal kreve 70 millioner euro – en sum United ikke skal være villig til å betale.

«SOLSKJÆR KOM FOR Å SE BRUNO»: Ole Gunnar Solskjær havnet på forsiden til portugisiske Record på fredag.

Bruno Fernandes ble sterkt koblet til Manchester United i sommer – hovedsakelig fra portugisiske medier. Ingen av de engelske United-journalistene skrev om konkret interesse, og klubben skal også ha avkreftet alle koblinger til spilleren.

Den 25-årige midtbanespilleren har scoret elleve mål og registrert ti målgivende pasninger for Sporting Lisboa denne sesongen.

På fredagens pressekonferanse repeterte Solskjær det han har sagt tidligere – at det sannsynligvis ikke blir stor aktivitet på overgangsmarkedet for Manchester Uniteds del i januar.

– Jeg kan ikke si ja eller nei, men jeg forventer ikke at det er mange spillere som vil komme inn eller gå ut, sa nordmannen.

– Vi har de spillerne vi har og jobber med det vi har. Dersom noe skjer skal vi fortelle dere det.

LES OGSÅ: Solskjær stusser på Maguire-rapporter

ETTERTRAKTET: Bruno Fernandes kobles stadig til storklubber, men befinner seg fortsatt i Sporting Lisboa.

Vil beholde Young

En spiller som imidlertid visstnok kan forsvinne er Ashley Young.

Meldingene om et bud fra Inter dukket opp rett etter FA-cupkampen mot Wolverhampton. Siste nytt er at Young skal være enig med den italienske klubben om de personlige betingelsene, men Solskjær ønsker å beholde 34-åringen.

– Det er mange spekulasjoner og det må vi bare håndtere. Det er vi vant til i denne klubben. Ashley har vært veldig profesjonell og fokusert, og jeg tror ikke det vil endre seg, sa Solskjær.

– Dersom noe skulle dukke opp er det en diskusjon mellom meg og Ashley. Vi mangler en del spillere for øyeblikket og trenger de vi har.

– Ashley har vært veldig god for denne klubben, og han har vært en god kaptein denne sesongen. La oss se hvor vi står i februar og juni.

LES OGSÅ: (+) – Norwich passer Solskjær godt nå

VIKTIG BRIKKE: Solskjær roser Ashley Young for hans bidrag denne sesongen.

Feilaktige Maguire-rapporter

Skadelisten til Solskjær teller for øyeblikket åtte spillere.

Hofteskaden til Harry Maguire er ikke så alvorlig som meldt i engelske medier tidligere denne uken. Midtstopperen er tilbake i trening og kan rekke oppgjøret mot Norwich.

Jesse Lingard er syk og derfor uaktuell, mens Eric Bailly og Timothy Fosu-Mensah gjør comeback etter sine skader i fredagens U23-kamp mot Newcastle.

Scott McTominay er ventet tilbake etter vinterpausen i februar, mens Paul Pogba ble operert denne uken.