Ryktesaker, uke 10

Er Sir Alex blitt interessert i stadionarkitektur siden han tilbrakte lørdagskvelden på Stade de Gerland, eller hadde han annet i tankene. Denne spilleren kanskje?

United.no samler ryktesakene i en og samme sak. Så kan dere som elsker rykter raskt finne United-ryktene, mens dere andre lett kan holde dere unna.

Les også: Forrige ukes rykter

Søndag 11. mars:

Lørdag kveld ble Sir Alex Ferguson fanget inn av tv-kameraene under kampen mellom Lyon og Lille på Stade de Gerland. Hvorfor han var tilstede akkurat der er det ingen andre enn han selv og hans nærmeste som vet, men spekulantene mener å ha knekket koden: De hevder at formålet med det overraskende oppmøtet var å danne seg et bilde av mannen så mange snakker om – Lilles midtbanespiller Eden Hazard. Den 21 år gamle belgiske landslagsspilleren har flere ganger figurert i ryktespaltene som et mulig kjøpsobjekt for opptil et lass av klubber, deriblant United. Etter Fergusons påståtte spiontokt vil disse ryktene neppe avta med det første.

Fredag 9. mars:

Juventus, som hevdes å ha klart å overtale Paul Pogba til å snu ryggen til United og forlate Old Trafford til sommeren, er klare til å helle ytterligere bensin på forholdet de to klubbene imellom. Ifølge shieldsgazette.com har «Den gamle damen» nå kastet sine øyne på Basel-spiller Granit Xhaka, en mann United lenge har fulgt nøye.

Samtidig har Benficas Axel Witsel funnet veien tilbake til ryktespaltene. Denne gang er det den portugisiske avisen O Jogo som bringer den 23 år gamle midtbanespilleren frem i lyset og aer ham til en overgang til Manchester United. Men – ikke spesielt overraskende, hevdes det at også Chelsea og Manchester City har belgieren i kikkerten.

Charly Musonda Junior regnes som en av de mest lovende 15-åringene i Europa, og har blitt aet til United, City og Arsenal. Selv understreker han at han vil bli i Anderlecht, selv om favorittlaget hans Barcelona også skal ha ringt og meldt sin interesse.

Torsdag 8. mars:

Det er kvinnedagen, men menn det handler om i denne spalten. Nå sier Porto-toppscorer James Rodriguez at han gjerne reiser til United. Den 20 år gamle colombianeren har scoret 11 mål på 11 kamper fra start av for Porto i serien i år.

– Nå tenker jeg kun på Porto og det å vinne serien her, men hvis du hadde gitt meg muligheten til å spille for United så vil jeg ikke nekte for at jeg ville likt å spille for en klubb som det, sier han til nuevoestadio.com ifølge goal.com.

Samtidig skriver El Mundo Deportivo at Barcelonas kantspiller, Pedro, som scoret mot United i forrige Champions League-finale, misliker at han at han ikke lenger er førstevalg, og at klubber som United, Liverpool, Chelsea og Arsenal alle skal være interesserte i Barcelona-spilleren. Onsdagens kamp mot Leverkusen er den første Pedro spilte 90 minutter i i 2012. Avisa understreker imidlertid at det foreløpig heller mot at han kjemper videre i Barcelona.

Onsdag 7. mars

Ovenfor Daily Mirror har Arjen Robben hintet om at han kan bli fristet av en Premier League-retur. Det har fått ryktemakerne til å spekulere i hvilke klubber som kan være aktuelle. London-klubbene Arsenal, Tottenham og Chelsea skal være favorittene, men ifølge Daily Mail skal også United være en av kandidatene.

Tirsdag 6. mars

United har vært koblet til Borussia Dortmunds 23 år gamle tyske landslagsspiller, Mats Hummels, men han har forsvarsspilleren uttalt at han ikke vil flytte på seg til sommeren. Ifølge Metro vil han i stedet bli i Dortmund, og han ser ingen grunn til å foreta et klubbskifte. Kanskje er det også like greit. Prisen skal nemlig ligge på snaut 300 millioner kroner.

De engelske avisene skriver også mer om Nani tirsdag, men det er ingenting nytt. Forhandlinger pågår, og når de er ferdige, trolig før sesongslutt, vil kantspilleren vår muligens få et lønnshopp fra 90.000 pund i uka til om lag 125.000 pund i uka hvis du tror Independent, eller fra 80.000 til 100.000 hvis du tror The Times.

Ellers tar brasilianske Dede, som er blitt utpekt som en ny Rio Ferdinand, alle spekulasjonene som kobler ham til blant annet United og Juventus, med en stor klype salt.

– Hvis jeg skal forlate Vasco så blir det en stund inn i fremtiden. Spekulasjoner interesserer meg ikke, selv om jeg er fornøyd med sammenlikningen med Rio Ferdinand. Han er en fantastisk forsvarsspiller, sier den 23 år gamle brasilianske landslagsspilleren ifølge goal.com.

Mandag 5. mars

Ifølge Daily Mail er den brasilianske forsvarsspilleren Dede i Uniteds søkelys. Vasco da Gama-spilleren blir sett på som den nest mest lovende unge spilleren i Brasil, bak Neymar. Benfica skal også være interesserte i den fysisk sterke 23-åringen.