– Smart, rask, veldig presis og ustoppelig

Den tidligere United-spissen Louis Saha mener Uniteds spillestil passer Jadon Sancho perfekt

Jadon Sancho har vært linket til Manchester United i lang tid allerede, men coronakrisen har gjort en mulig overgang for den unge engelskmannen svært krevende.

Borussia Dortmund skal være lite lystne på å fire på sitt prisforlangende på ca. 100 millioner pund, til tross for at det er ventet at overgangssummene for spillere vil falle i sommer.

– Vil passe Uniteds stil

I et intervju med beIN SPORTS legger imidlertid ikke Louis Saha skjul på sin begeistring for Jadon Sancho og tanken på å se ham i United-angrepet tiltaler franskmannen.

NESTEN USTOPPELIG: Jadon Sancho har alt som skal til for å lykkes i United, sier den tidligere United-spissen Louis Saha.

På spørsmål om han tror Sancho vil passe inn i Uniteds spillestil er Saha krystallklar:

– Ja, absolutt. Han er en spiller som er ustoppelig. Han er smart, rask, veldig presis, utholdende og han har den nødvendige kvaliteten. Han er også veldig kreativ og presis, sier Saha.

– Du kan tenke deg hvor effektive disse kvalitetene er. Det er nesten umulig å stoppe ham samtidig som han er veldig presis i pasningsspillet, og han vet når han skal levere ballen, legger Saha til.

– Intelligens som vil passe Rashford og Martial

Den tidligere United-spilleren Louis Saha sier det er krevende for de andre spillerne på United-laget å tilpasse seg Anthony Martial og Marcus Rashford, men at det ikke vil bli et problem for Sancho.

GOALGETTER: Louis Saha fikk mye av United-karrieren ødelagt av skader, men viste flere ganger hvor effektiv han kunne være da han fikk sjansen.

– Det er vanskelig for de andre spillerne for mesteparten av tiden er Anthony og Marcus så raske at det er rett og slett blir vrient å levere de rette pasningene til dem, slik for eksempel Juan Mata kan gjøre. Men Sancho har evnen til å adressere pasningene, og slå de akkurat harde nok for han er en intelligent spiller, sier Saha.