garnachorashford030623

Tapte Manchester-derbyet på Wembley

Det tok bare 12 sekunder før Manchester City tok ledelsen på Wembley i FA-cupfinalen – tidenes raskeste mål i en FA-cupfinale.

Da ante vi det verste, men etter noen minutter med City-dominans kom United seg mer inn i kampen, og etter litt over en halvtime fikk United tildelt et straffespark etter en Jack Grealish-hands. Kaptein Bruno Fernandes satte straffesparket sikkert i mål, og dermed stod det 1-1.

Det ble ikke en like ekstrem pangåpning i den andre omgangen, men City startet igjen best, og Gündogan scoret på sin andre volley for dagen i det 51. minutt.

Gündogan hadde også ballen i mål en tredje gang, men var da i en soleklar offside.

United hadde noen muligheter den siste halvtimen, men klarte ikke å få ballen i mål igjen, og dermed vant Manchester City FA-cupen 2022/23.

Under høydepunktsvideoen kan dere lese livereferatet fra vår livetjenesteleverandør.