Se målene til de utlånte

DE UTLÅNTE: Vi har oppdatert lånerapporten med videoer, karakterer og søndagens kamper.

Lørdag vant United 4-1 mot Aston Villa, noe som selvsagt er hovedfokus denne helgen. Men nå har United enda flere utlånte enn før, og vi følger selvsagt med på hva de gjør også.

Det har vært en meget god helg for de utlånte, og under finner du karakterer, videoer av målene og generell info om hvordan de ulike leiesoldatene klarte seg!

Fredag 28. mars:

Belenenses 1-1 Paços de Ferreira

Ledet an av en formsterk Bebé er Paços de Ferreira i ferd med å få dreis på spillet sitt, etter å ha overvintret på nedrykksplass. Etter to seiere på rad kunne en med seier i denne kampen fått skikkelig pusterom mellom seg og nedrykksplassene.

Og en ny seier var slettes ikke umulig, for Belenenses lå helt nederst på tabellen, og hadde bare vunnet én gang siden hjemmeseieren mot Olhanense (som for øvrig har den andre nedrykksplassen) den 5. oktober. Og det så veldig lyst ut da Bebé slo til i det 53. minutt med en finfin frisparkscoring, som er mulig å se her. Men Ferreira er ikke i bunnkampen for ingenting, og utligningen kom. Bebé fikk et gult kort mot slutten, men fikk ikke matchvinnermålet han nok håpte på.

Men uavgjort mot bunnrivalen gjør i det minste at avstanden mellom lagene forblir den samme, så resultatet er slik sett godkjent.

Lørdag 29. mars:

West Bromwich 3-3 Cardiff City

Wilfried Zaha har foreløpig ikke blitt et åpenbart førstevalg for Cardiff, og startet nok en gang på benken da Cardiff gjestet The Hawthorns lørdag. Med Zaha på benken rakk West Bromwich å gå opp i en 2-0-ledelse, før Jordan Mutch reduserte. Etter 36 minutter måtte Fábio forlate banen, og dermed fikk Zaha sjansen.

I andre omgang utliknet Steven Caulker for Cardiff, før Thievy Bifouma trodde at han avgjorde kampen for West Bromwich på overtid. Mats Møller Dæhli ville det imidlertid annerledes, og utliknet fem minutter på overtid for Ole Gunnar Solskjærs lag. Wilfried Zaha var involvert i dette målet, så en grei dag på jobb for innbytter Zaha.

Cardiff City v Norwich City - Premier League
DRAMA PÅ THE HAWTHORNS:  Wilfried Zaha kom innpå i den første omgangen da Dæhli reddet et poeng på tampen

Birmingham City 2-4 Bournemouth

Det ble ingen jubeldag for Birmingham hjemme mot Bournemouth, men det ble likevel litt personlig glede for utlånte Federico Macheda. Mens Tyler Blackett startet på venstrebacken til Birmingham, måtte italienske Macheda vente 34 minutter før han fikk komme innpå.

Da stod det allerede 0-3 på St. Andrews, og i andre omgang gikk det fra vondt til verre da Ian Harte økte til 4-0. Birmingham kastet på Lee Novak, men det var Federico Macheda som umiddelbart reduserte for Birmingham, før italieneren pyntet ytterligere på resultatet kvarteret senere.

Før øvrig ble Tom Thorpe klar for hjemmelaget for andre gang torsdag, men var ikke med i lørdagens Birmingham-tropp.

Macheda fikk karakteren 8 av Football League Paper, mens Blackett fikk 5. Også de andre i forsvaret fikk lave karakterer, og Blacketts karakter blir begrunnet med problemene han hadde med tomålsscorer Lewis Grabban.

Målene til Macheda kan du se under. Om du ikke er interessert i resten av kampen kan du starte videoen etter to-og-et-halvt minutt.

Bolton Wanderers 1-1 Wigan Athletic

Nick Powell ble dagens store mann for bortelaget, som gjestet Reebok Stadium lørdag. Leiesoldaten startet på benken for gjestene, og fra sidelinjen så han Lukas Jutkiewicz sende hjemmelaget i ledelsen.

I det 69. spilleminutt fylte kom Nick Powell inn for James McArthur, og bekledde en slags venstrekantrolle hvor han gikk mye innover i banen. Fem minutter før slutt sørget Powell for at bortelaget fikk med seg ett poeng fra Reebok da han dunket inn 1-1, selv om Uwe Rösler og co nok gjerne skulle hatt med seg tre poeng, all den tid Jordi Gómez brant et straffespark på overtid.

Powell fikk karakteren 7 for innhoppet sitt. Under kan du se målet hans litt etter at det første minuttet av videoen er passert:

Brighton & Hove Albion 0-2 Middlesbrough

Jesse Lingard debuterte med fire mål i debuten sin under låneoppholdet i Birmingham, men i Brighton har han enda ikke scoret. Lørdag var heller ingen jubeldag for Jesse Lingard som, til tross for at han spilte hele kampen, ikke klarte å hindre et 0-2-tap på hjemmebanen mot Middlesbrough.

Lingard var en av spillerne som var nærmest Brighton-scoring (han kom nærmere enn Ulloa, som blåste et straffespark langt over mål), og Football League Paper mener at han kanskje burde scoret. Lingard fikk uansett karakteren 6 på en dårlig Brighton-dag, som tapte for tredje kamp på rad.

Brighton & Hove Albion v Queens Park Rangers - Sky Bet Championship
NEDTUR: Jesse Lingard sliter med å finne veien til nettmaskene i Brighton.

Derby County 3-0 Charlton Athletic

Tidligere denne uken ble lånesigneringen av Davide Petrucci offentliggjort. Forhåpentligvis blir låneoppholdet bedre enn Royal Antwerpen-oppholdet tidligere denne sesongen. Petrucci viste gode takter da han var på utlån i Peterborough forrige sesong, og lørdag var han tilbake på banen i Championship da han fikk sin debut for Charlton Athletic.

Italieneren kom inn på stillingen 2-0 ni minutter før slutt, og fikk æren av å være på banen da Chris Martin økte til 3-0. Han spilte ikke lenge nok til å få

Leeds United 1-2 Doncaster Rovers

Sam Johnstone har gjort det så bra i Doncaster-buret at han ifølge Daily Mail har vekket interesse hos flere Championship-klubber. Lørdag stod han nok en god kamp da hans lag gjestet Elland Road. David Cotterill og Billy Sharp ga bortelaget en komfortabel 2-0-ledelse i den første omgangen, men Ross McCormack skapte spenning med sin scoring etter 62 minutter.

Sam Johnstone og co holdt imidlertid unna den siste halvtimen, og dermed kunne gjestene ta med seg tre poeng hjem fra Yorkshire. Johnstone fikk for øvrig med seg et gult kort 15 minutter før slutt.

Johnstone fikk karakteren 6, og fikk både ris og ros av Football League Paper. De mener at han så ukomfortabel ut i feltet, men at han hadde noen imponerende blokkeringer.

Millwall 2-2 Blackburn Rovers

Michael Keane var sentral da Blackburn Rovers kunne juble for ett poeng på The Den lørdag ettermiddag. Det så ut til å bli en tung ettermiddag da Grant Hanley pådro seg straffespark og rødt kort imot etter 56 minutter. Shaun Williams ekspederte straffesparket trygt i mål.

Men åtte minutter senere utliknet derimot Michael Keane, som for øvrig startet kampen på høyrebackplass. Det så ut til at alle tre poengene skulle ende hos hjemmelaget da Simeon Jackson scoret like før slutt på et straffespark som Keane laget, men Joshua King sørget for ett poeng med sitt utlikningsmål på overtid.

Football League Paper gir han karakteren 6, og poengterer at det var både opp og ned med Keane denne lørdagen. Under er en tweet fra en Blackburn-fan, som er fornøyd med det han har sett hittil:

Du kan se målet til Keane, og straffesparket han laget, i videoen under:

Queens Park Rangers 1-1 Blackpool

En nykomponert 3-5-2-formasjon tillot Will Keane å starte på topp sammen Bobby Zamora i QPRs hjemmeoppgjør med Blackpool. Det var imidlertid David Goodwillie og Blackpool som kunne juble for å ta ledelsen, men i andre omgang slo hjemmelaget tilbake ved Junior Hoilett. Dermed endte det 1-1 for opprykksjagende QPR.

Football League Paper gir Keane karakteren 4, og mener det kanskje var flaks for han at Redknapp brukte byttene sine på å forandre på startformasjonen. Også spisskollega Zamora fikk karakteren 4, på en generelt dårlig dag for Queens Park Rangers, som ikke har råd til flere poengtap nå om de skal ha en brukbar sjanse på direkte opprykk.

wkeane
I TOSPANN: Will Keane startet sammen med Bobby Zamora hjemme mot Blackpool.

Yeovil Town 1-4 Barnsley

Tom Lawrence fikk nok en gang sjansen fra start da Yeovil tok imot Barnsley lørdag. Etter en målløs førsteomgang, gikk gjestene opp i en 2-0-ledelse, før Luke Ayling reduserte for hjemmelaget. Chris O’Grady og Dale Jennings scoret deretter to ganger for bortelaget og sørget for en komfortabel seier. Etter 83 minutter ble Tom Lawrence erstattet av Adam Morgan.

Lawrence var ikke på sitt beste, og ikke like god som i det siste, ifølge Football League Paper, men ble likevel belønnet med den brukbare karakteren 6

Tranmere Rovers 0-0 Carlisle United

Mens Charni Ekangamene har returnert til United, er Sam Byrne fremdeles i Carlisle. Han har funnet veien til nettmaskene for Cumbria-laget, men ikke nok til å hindre Carlisle i å synke ned til en nedrykksplass. Derfor har Gary Madine har blitt hentet inn for å score mål. Det fikk Byrne merke lørdag, da han ble plassert på benken.

Den nyinnkjøpte spissen klarte ikke å sette ballen i mål for bortelaget, og etter 65 minutter ble Byrne kastet innpå. Dessverre klarte heller ikke Byrne å avgjøre kampen, og dermed endte det målløst.

Byrne fikk karakteren 6 for innhoppet sitt av Football League Paper.

Bristol Rovers 1-0 Morecambe

Liam Grimshaw ble torsdag klar for Morecambe på lån, men var ikke med i bortetroppen som gjestet Memorial Ground i Bristol. Dette er hans første låneopphold, så Grimshaw må foreløpig vente med sin seniordebut. Kaid Mohamed sørget for 1-0 til hjemmelaget med scoring i kampens siste minutt.

Hartlepool United 0-1 Cheltenham Town

Jack Barmby startet som venstrekant i 4-4-2 for hjemmelaget, men klarte kun å pådra seg et gult kort før han ble byttet ut i det 57. minutt. Etter 74 minutter sørget Jermaine McGlashan for at Barmby og co måtte se det ene poenget glippe med sin matchvinnerscoring.

Barmby har vært en svært viktig mann for Hartlepool etter at han gikk dit, men fikk bare karakteren 4 for innsatsen av Football League Paper denne gangen.

NEC Nijmegen 1-2 Heracles

Det var ingen stor overraskelse at Marnick Vermijl startet på høyrebacken for NEC Nijmegen, som tok imot Heracles søndag kveld. Hjemmelaget hadde kniven på strupen før lørdagens kamp: Heracles skulle være en overkommelig motstander på hjemmebane, og en god mulighet til å ta poeng for nedrykkstruede Nijmegen.

Det så lovende ut da den engelske midtspissen Michael Higdon sendte hjemmelaget i føringen midtveis i første omgang, men Davidson utliknet for bortelaget etter 79 minutter. Fem minutter på overtid fikk hjemmelaget seg et skikkelig slag i trynet da innbytter Amoah sikret seieren for bortelaget.

Søndag 30. mars:

Sampdoria 0-0 Fiorentina

Anderson bærer på en liten skade, og var ikke med da Fiorentina spilte 0-0 mot Sampdoria i Genova.

Det spøker for Fiorentinas muligheter til Champions League-plass neste sesong nå, siden avstanden opp til Napoli er tolv poeng, med sju kamper igjen av sesongen.

andofio
SKADET: Anderson var ikke med mot Sampdoria.

Deportivo Alavés 2-2 Real Zaragoza

Ángelo Henríquez er regnet som et stortalent, og han spilte en stund en viktig rolle for Zaragoza denne sesongen, men han har i mange måneder nå slitt med sykdom, skader og dårlig form. Han mistet dermed også denne kampen.

Akkurat nå er uansett Zaragoza nærmere nedrykk enn play-off. Avstanden opp er ikke  lang i poeng, men det er mange lag mellom Zaragoza og play-off. Mot Alavés, et lag på nedrykksplass, burde Zaragoza vunnet etter at de hadde snudd fra å ligge under, men mot slutten kom utligningen, og det er fort gjort å se nedover heller enn oppover på tabellen for Zaragoza-fansen nå.

Kanskje hadde det gått bedre med en skadefri Henríquez?