– Slik kan vi best utnytte Pogba

Ryan Giggs mener City har et kreativitetsovertak på United, og mener nøkkelen for United er å utnytte Pogba bedre.

Ryan Giggs skriver i sin spalte for Sky Sports at han har stor tro på Uniteds angrepsrekke, men at City har et kreativitetsovertak.

– Manchester Uniteds offensive spillere er, uten noen som helst tvil, kapable til å vinne Premier League neste sesong. De har hurtighet, kløkt, [evnen til å score] mål, erfaring, og utgjør virkelig en topp angrepslinje.

– Jeg vil påstå at angrepsrekka er like god som Manchester Citys, men forskjellen er måten å spille på, der Kevin De Bruyne og David Silva konsekvent finner Citys tre i front. 

– United har Paul Pogba som potensielt kan være like god som dem, mens Nemanja Matic er mer defensiv, så det er bare det kreative området der City har overtaket.

GIGGS: Mener at å utnytte Paul Pogba best mulig kan være nøkkelen.

– Hans beste posisjon

Wales’ nye landslagssjef har en klar formening om hvordan vi kan få det beste ut av Pogba – en rolle der han ligger litt til venstre i en midtbanetreer, med mer defensiv frihet enn nå.

– En av de beste kampene Pogba har hatt, var Everton-kampen [2-0-seieren på årets første dag], der han var til venstre for Matic – i en lignende posisjon som den han spilte for Juventus – og Ander Herrera var til høyre.

– Jeg synes den posisjonen der han er til venstre i en midtbanetreer, er den han er best i. Han slår briljante krosser, og jeg synes ikke han er like effektiv når han må gjøre mer defensivt arbeid i sentrale områder.

– Jeg ville likt å se ham i en 4-3-3 der Matic «sitter», Herrera er til høyre, og Pogba til venstre, med tre i front som blomster som følge av mer kreativitet bak dem.

KAN HJELPE: Ander Herrera har mistet plassen i startelleveren denne sesongen, men Ryan Giggs tror Herrera i startoppstillingen vil være til hjelp for Pogba.