– Jeg skulle bare beskytte meg

Her jubler Harry Maguire for sitt første ligamål, men Chelsea-manager Frank Lampard var mektig irritert over at United-kapteinen ikke ble utvist i 1. omgang.

Harry Maguire tilbakeviser imidlertid at han sparket Michy Batshuayi med overlegg.

– Lampard: Ingen tvil

Det er egentlig vanskelig å bli skikkelig klok på TV-bildene, men både Roy Keane og Jamie Carragher i Sky Sports studio mente Harry Maguire var heldig som ikke ble utvist i 1. omgang etter at knottene til United-stopperen traff den belgiske spissens edlere deler etter en duell like ved innbytterbenkene.

I LYKKERUS: Harry Maguire har akkurat stanget inn 2-0 for United og gratuleres av Bruno Fernandes, Eric Bailly og innbytter Diogo Dalot.

En som definitivt ikke var i tvil var Chelsea-manager Frank Lampard.

– Harry Maguire burde vært utvist. Det er ingen tvil om det, tordnet han til Sky Sports etter kampen. 

Hovedpersonen selv prøvde å forklare hva som skjedde.

– Jeg kan se hvorfor noen peker på den situasjonen, men jeg strakk ut foten for å beskytte meg selv fordi jeg trodde han ville falle over og lande på meg, forklarer Maguire til Sky Sports.

– Solskjær: – Rett avgjørelse

United-manager Ole Gunnar Solskjær var ikke i tvil om at dommer Anthony Taylor kom til den rette avgjørelsen sammen med VAR.

– Han faller over og prøver bare å beskytte seg selv, var konklusjonen fra Solskjær.

Maguire, som kunne blitt sendt i dusjen, ble i stedet den store helten etter pause da han stanget inn 2-0-målet, og Maguires første ligamål for United var en etterlengtet opptur.  

TILRETTELEGGER: Bruno Fernandes serverte det strålende hjørnesparket til Harry Maguires scoring.

– Endelig. Det var deilig å score igjen. Jeg hadde en mot Tranmere også, men jeg har ventet lenge på en heading som denne, sier kapteinen som også var snar med å understreke betydningen av seieren.

Dette var en viktig kamp som vi visste vi måtte vinne for å redusere gapet til Chelsea. Denne sesongen har vi vært for ustabile, og har skuffet oss selv, men nå handler det om å vinne kamper hele veien, sier han.