Skadetrøbbel for Newcastle

Må kanskje klare seg uten tre nøkkelspillere på Old Trafford.

Lørdag starter Premier League-spillet opp igjen for Uniteds del, med kveldskamp hjemme mot Newcastle klokka 18.30 skandinavisk tid.

Det er stor spenning rundt Uniteds skadesituasjon, og spørsmålet er blant annet om Paul Pogba kan returnere igjen.

24-åringen har i alle fall vært aktiv nok de siste dagene. Først var han i Frankrike for å se sine lagkamerater på det franske landslaget slå Wales. Søndag var han så til stede på MTVs prisutdeling i London. Pogba var der sammen med brødrene sine, og delte blant annet ut en pris til Shawn Medes.

PRIS-UTDELER: Paul Pogba kom til MTV-festen med brødrene sine.

Men er han klar til helga? Det får vi nok tidligst vite utover i uka, og kanskje får vi ikke noen svar før laguttaket offentliggjøres lørdag kveld klokka 17.30 skandinavisk tid.

Newcastle har imidlertid også sine utfordringer.

Mikel Merino, en av de som har imponert mest for Rafael Benitez’ menn denne sesongen, er uaktuell grunnet skade.

Samtidig er det høyst usikkert om Jamaal Lascelles, klubbens kaptein, blir klar.

24-åringen har imponert mange denne sesongen, og ble også vurdert som aktuell for Englands A-landslag, blant annet fordi han har vært livsfarlig i luftrommet, og også har levert to scoringer så langt. Dermed er han faktisk også Newcastles toppscorer, samtidig som ingen i Newcastle har gjort flere klareringer enn ham.

Som United-fan er det vel grunn til å håpe at han må stå over.

Foruten Merino og Lascelles er også viktige Christian Atsu usikker. Atsu har startet 10 av 11 kamper til nå, men regnes som usikker av lokalavisa Newcastle Chronicle.

United – Newcastle spilles lørdag klokka 18.30. Se hele terminlista her.