Skaden er verre enn antatt

Dårlige nyheter for Luke Shaw.

Trettifire minutter inn i kampen mot Crystal Palace måtte Ashley Young erstatte Luke Shaw som måtte gi seg grunnet en skade.

Det første positive tegnet var at venstrebacken gikk av gresset på Old Trafford for egen maskin. Det andre var kommentaren Ole Gunnar Solskjær ga på pressekonferansen etter kampen:

– Han kjente noe i hamstringen – forhåpentligvis vil det ikke være så ille. Vi håper han er tilbake til Southampton-kampen.

VIKTIG BRIKKE: Luke Shaw har startet alle kampene under Ole Gunnar Solskjær i år og regnes som en av de sikre starterne for nordmannen. Nå ser det imidlertid ut til at det blir mer jobb på Ashley Young fremmover.

Nå ser det ut til at venstrebacken mister kampen mot Southampton – og mer til. 

Ifølge Talksport er scanningen utført og skadeomfanget var verre enn fryktet. De skriver at det kan ta opptil fire uker før vi får se Shaw i aksjon igjen.

Også troverdige Paul Hirst i The Times meldte mandag kveld at det kan ta minst en måned før Shaw er tilbake på banen. Han skriver også at den engelske venstrebacken skal ha videre testing de neste 24 timene for å få et klarere bilde på omfanget av skaden.

Det er triste nyheter for Manchester United, men ikke minst for Luke Shaw som har slitt en del med skader i den røde drakta.