– Sir Alex advarte Ruud og Ronaldo

Men det betyr ikke at det samme vil skje med Ashley Young. Les hva avisene skriver om Villa-kampene her.

The Times, James Ducker:

United stuper mot målstreken

Det handlet om det gode, det dårlige og det stygge på Old Trafford. Manchester United var gode, men ikke fantastiske. De ble hjulpet av vedvarende dårlig forsvarsspill fra et ungt Villa-lag som ikke hadde noen steder å gjemme seg da de ble offer for nok en stygg filming fra Ashley Young.

Men akkurat som United så har City dratt fordel av noen høyst diskutable avgjørelser denne sesongen, så det blir helt feil å si at det er flaks eller uflaks som avgjør seriemesterskapet. Samtidig lurer City seg selv hvis de tror at Villa kunne fått noe ut av kampen mot United – selv uten straffen Wayne Rooney satte inn.

Young stup var imidlertid kvalmt – spesielt for de som muligens noe naivt mener at fotball skal spilles med rett moral. Sir Alex kalte det et «dramatisk fall». Med andre ord – det var filming.

Alle Uniteds spillere får børskarakteren 6 eller 7 hos The Times.

The Independent, Tim Rich:

Roberto Mancini uttalte at han ikke hadde noen tro på at Aston Villa kunne holde serieledelsen nede på bare to poeng, og «Mystic Mancio» hadde mer rett enn han kunne frykte. Dette var så overkjøring at hans eget lags 6-1-seier mot Norwich bare økte målforskjellen totalt med ett mål.

Når det gjelder straffen så skal det sies at Ferguson misliker filming sterkt. Han advarte en gang Ruud van Nistelrooy mot å være teatralsk. Han kritiserte straffen United fikk mot QPR, og han la ikke skjul på at han mislikte måten straffen de fikk mot Villa kom på.

Avisa har Paul Scholes som banens beste.

Daily Mail, Jamie Redknapp:

Danny Welbeck må score flere stygge, enkle mål fra to meters hold. I dette United-laget, med tanke på alle sjanser de skaper, så burde han ha scoret ti sånne mål alene denne sesongen. Ikke bare ti mål totalt.

Han ser ut til å like scoringene fra langt hold, men med hans fart og kraft så burde han vise mer variasjon hvis han ønsker å bli Englands spiss. Sånn sett var det godt å se ham score fra kort hold mot Villa.

The Telegraph, Mark Ogden:

I hans tidlige United-dager ble Cristiano Ronaldo advarte av både Ferguson og lagkameratene mot filming, men om Young får samme råd er noe helt annet.Som sluttresultatet viser var United heller ikke helt avhengig av straffen for gjenerobre serieledelsen på fem poeng.