Sir Alex: – Det er Marcus som burde gi meg råd…

Marcus Rashford har brukt det siste året til å utgjøre en forskjell for millioner av barn og unge. Han har gått foran som et godt eksempel, og utfordret eliten slik at unge og sultne barn skulle ha en stemme. Han har aldri gitt seg.

Nå har han også fått med seg Sir Alex på laget.

Tidenes beste og største manager har sammen med vennen Sir Michael Moritz bestemt seg for   opptil to millioner pund matche hvert eneste pund som kommer inn til FareShare-innsamlingen gjennom appellen i The Times.

I den forbindelse ga de to også et intervju sammen til avisa, der 78-åringen snakket svært varmt om 55 år yngre Rashford.

LES OGSÅ: Har gjort det igjen – fikk myndighetene til å snu

– Marcus har åpnet øynene til alle i Storbritannia, sier Ferguson, som selv skal ha blitt sjokkert over å innse nøyaktig hvor mange som går sultne.

Nå ønsker han at flere profilerte personer bruker sin stemme til også å utgjøre en forskjell.

– Det er ingen grunn til at de ikke kan bruke hvem de er til noe godt. Marcus har på den måten ledet an på beste måte, og forhåpentligvis så kan flere støtte dette.

– Har du noe råd til ham?

– Det er han som burde gi råd til meg. At han gjør det han gjør nå, 23 år gammel, er helt fantastisk for en så ung person. Jeg har ingen grunn til å si noe til Marcus fordi han er så ydmyk i måten han lever sitt liv på. Føttene er godt plantet på jorda. Det er fantastiske kvaliteter, sier Sir Alex til The Times.