U18: Rundspilte Sunderland fremfor Solskjær

God start på sesongen for U18-gutta.

Ole Gunnar Solskjær, Michael Carrick og Nicky Butt var alle til stede da U18-laget startet sesongen med en 3-0-seier hjemme mot Sunderland på Carrington.

Angel Gomes, Tahith Chong og en rekke av U23-spillerne og trenerne så også på oppgjøret.

Vi vet ikke hvor mye av kampen Solskjær endte opp med å se, men han var i alle fall til stede under den mest imponerende delen av oppgjøret.

Anthony Elanga hadde de største United-sjansene før gjennombruddet kom på straffespark rett før halvtimen var spilt. Connor Stanley ble felt, og Charlie McCann satte straffesparket sikkert i mål.

STRAFFET SUNDERLAND: Charlie McCann.

Elanga doblet ledelsen noen minutter etterpå etter finfint angrepsspill, og noen minutter etter pause gjorde han mesteparten av jobben da United gikk opp til 3-0. Et herlig rykk, og et påfølgende godt lavt innlegg, før Charlie Wellens (sønn av Swindon-manager, og ex-red, Richie Wellens) satte ballen i mål etter et fint løp inn mot bakerste stolpe.

Det var generelt en god kamp av United, selv om en tilsynelatende gikk litt tomme for krefter på slutten. Mengi, Hockenhull & co hadde stort sett god kontroll defensivt, mens United fort kunne vunnet med høyere sifre ut fra mengden sjanser som ble skapt fremover på banen. Gledelig var det også at Dillon Hoogewerf fikk sin U18-debut, selv om Shola Shoretire (bare 15 år) var den som imponerte mest av innbytterne.

Kampens øyeblikk var nok uansett det vakre spillet før 2-0-målet.

U18: Manchester United 3-0 (2-0) Sunderland

U18 Premier League
Carrington

Mål: 1-0 Charlie McCann (str. 29.), 2-0 Anthony Elanga (34.), 3-0 Charlie Wellens (54.).

Manchester United: Ondrej Mastny; Lukasz Bejger, Ben Hockenhull, Teden Mengi, Reece Devine, Charlie McCann, Connor Stanley (Harvey Neville, 74.), Charlie Wellens (Shola Shoretire, 66.), Max Haygarth (Dillon Hoogewerf, 66.), Mark Helm, Anthony Elanga.
Ubenyttede innbyttere: Dermot Mee, Will Fish.