Seier, uavgjort og tap

Det ble en svært så blandet helg for Uniteds Champions League-motstandere.

Benfica, som allerede tirsdag kveld stiller som gjester på Old Trafford, gjorde unna helgens oppgave mot lille Feirense allerede fredag kveld.

I motsetning til i hjemmemøtet med United, der Benfica stilte i en tilnærmet 4-5-1, var det 4-4-2 som gjaldt mot fredagens gjester.
Dette førte til at Jonas og Haris Seferovic startet på topp, med det som følge at midtbanemann Pizzi og spissen Raúl Jimenez innledet oppgjøret på benken. I tillegg var André Almeida inne på backplassen som mot United ble okkupert av Douglas Pereira.

Jonas ble avgjørende

Benfica 1-0 Feirense 
Som ventet viste mektige Benfica seg som det klart beste laget. De tok kommandoen fra start og fant nettmaskene før oppgjøret var 11 minutter gammelt, da Jonas pirket inn en retur fra Feirense-keeper Caio Secco.

Det skulle overraskende nok vise seg å bli kampens eneste scoring, til tross for stor  Benfica-dominans.

Resultatet innebærer at hovedstadsklubben fortsatt er nummer tre på Primeira Liga-tabellen, henholdsvis fem og tre poeng bak ledende Porto og Lisboa-rival Sporting.

JONAS i rødt, her i aksjon mot Guimaraes, ble kampens eneste målscorer mot Feirense.

Uavgjort i Sveits

Zürich 0-0 Basel
FC Basel, som om 23 dager får besøk av Manchester United, måtte nøye seg med et målløst resultat i søndagens bortemøte med Zürich. Etter 13 ligarunder ligger klubben som nummer to på den sveitsiske Superliga-tabellen med 22 poeng, syv bak ledende Young Boys.

Som her, mot United på Old Trafford, gikk Basel målløse av banen også i helgens kamp mot Zürich.

Ny smell for hærlaget

Arsenal Tula 1-0 CSKA Moskva
I Russland kladder det for tiden for Moskva-klubben CSKA. Etter 1-4 mot Manchester United for en måned siden, sto laget med bare én seier på de fire påfølgende kampene, og bedre gikk det heller ikke i lørdagens bortemøte med middelhavsfarerne fra Arsenal Tula.
CSKA tapte 1-0, og må nå se tredjeplassen sin hardt truet av Krasnodar og Ural. Samtidig er det plutselig blitt syv poeng opp til Moskva-kollega Lokomotiv. Jernbaneklubben går på skinner for tiden, og benyttet helgen til å overta tetplassen fra Zenit St. Petersburg.

Helgens ligarunde bød på nok en baklengs for Igor Akinfeev og hans CSKA Moskva.