El Salvador – Spania 0-2.

Frankrike – Spania 1-0.

Luxembourg – Spania 0-4

Og Nederland – Spania 2-0

Det var resultatene i David de Geas første fire A-landskamper for Spania, alle i løpet av det siste året. Torsdag kveld fikk han så hjemmedebuten, og det endte med seier.

Costa Rica sjokkåpnet riktignok med å ta ledelsen allerede etter noen få minutter, men Paco Alcacer og Cesc Fabregas scoret målene som sørget for at Spania vant kampen 2-1.

United-keeperen må imidlertid finne seg i benkeplass når Spania spiller borte mot Hviterussland i EM-kvalifiseringen søndag. Trener Vicente del Bosque hadde nemlig på forhånd fastslått at De Gea og Iker Casillas kom til å stå en kamp hver, og nå har altså De Gea fått sine 90 minutter under landslagssamlingen.

Spå spørs det om kampen mot Costa Rica blir hans siste som United-keeper, eller om han forblir på Old Trafford også i 2015/16-sesongen.