Se videochat med Pogba og Lingard

Her samler vi ukas notiser som er relevante for oss United-supportere.

LES OGSÅ: Forrige ukes notiser

Søndag 29. mars


Se 20 minutters prat med Pogba og Lingard

De to gutta er med på en såkalt United hangout, der de uhøytidelig diskuterer ulike ting, men blant annet ser tilbake på Europa League-seieren i 2017.

United Hangout: Paul Pogba and Jesse Lingard

👨‍💻 Time for another conference call with Paul Labile Pogba and Jesse Lingard…📋 On the agenda:▪️ Recent updates▪️ Our 2017 UEFA Europa League triumph▪️ A special message for United fansEnjoy the full version on our website now 👉 http://manutd.co/DQd

Posted by Manchester United on Sunday, March 29, 2020

United kan miste 16 millioner pund

United planla en omfattende sommerturné med fem kamper i juli og august, blant annet en kamp i India, noe som skulle gitt klubben 16 millioner pund i inntekter.

Den turneen er selvsagt nå ganske usannsynlig, skriver Daily Mirror.

– Sommerturneen er ikke avlyst, men den er satt på vent til vi vet mer om når vi kan spille fotball igjen, sier en United-talsmann.

Lørdag 28. mars:


På denne dag i fjor…

Les hva Solskjær sa rett etter at han ble fast ansatt:
Solskjær: – I know we will be successful

Fredag 27. mars


Første kontrakt for stoppertalent

Will Fish, engelsk U-landslagsspiller som også har vært kaptein på ulike aldersbestemte landslag, har skrevet under på sin første profesjonelle kontrakt med United.

Midtstopperen fylte 17 år i februar.

– Det hjelper veldig å ha Smalling ved siden av meg

Gianluca Mancini har vært en del av en tidvis veldig god stopperduo i Roma denne sesongen – han har vært Chris Smallings makker i mesteparten av denne sesongen.

23-åringen (som er på lån fra Atalanta) har gitt et intervju hvor han blant annet nevner Smalling.

– Det hjelper veldig å ha Smalling ved siden av meg, han gir meg råd og hjelper meg med å bli bedre.

– Jeg lytter til ham siden han er veldig erfaren, og jeg må ta med meg videre noe fra måten han spiller på.

De Gea hjelper også

Det er flere United-spillere som har hjulpet i disse tøffe og annerledes tider, nå også David de Gea som har gitt bort 300.000 euro til de lokale myndighetene i Madrid. Han gjorde det anonymt, men en av personene involvert valgte å takke ham i sosiale medier.

Bruno venter en sønn

Det offentliggjorde han selv på sin Instagram-konto sent torsdag kveld.

Torsdag 26. mars


Første kontrakt også for Johan Guadagno

Den italienskfødte svenske U-landslagsspilleren (17 år gammel keeper) er blitt avbildet mens han skrev under på en ny kontrakt.

FIFA ønsker at alle kontrakter forlenges

Et arbeidsnotat fra FIFA viser at de ønsker en endring slik at alle nåværende kontrakter strekker seg til slutten av inneværende sesong, uansett hvor lenge det måtte bli.

Normalt går jo spillernes kontrakter til hver sommer, men nå blir det umulig å få spilt ferdig sesongene som vanlig. Derfor ønskes endringen.

De ønsker også at det blir endringer på overgangsvinduene, og tidligere har det vært spekulert i at overgangsvinduet kommer til å strekke seg gjennom hele høsten og til og med januar.

Les hele saken hos Reuters.

Første kontrakt for Hoogewerf

U18-lagets Dillon Hoogewerf har skrevet under på sin første profesjonelle kontrakt med United. Den 17 år gamle spissen kom fra Ajax i fjor sommer.

Onsdag 25. mars


Martial og Pogba har skallet seg

Nå som alle må holde seg hjemme har det spredt seg en greie hvor gutter klipper alt av håret. Nå har Martial og Pogba også gjort det. Martial viste seg på sin Instagram story, mens Pogba la det ut i egen Instagram-post.

Sommerens overgangsvindu kan bli åpent til januar

FIFA skal nå vurdere om det neste overgangsvinduet skal holdes åpent helt frem til januar, melder Telegraph.

FIFA skal diskutere forslaget med klubber og organisasjoner, men i en tid der både spillere og ikke minst klubber rammes hardt av den pågående krisen, er det viktig at pengestrømmen ikke stopper opp når fotballen starter igjen.

Soccer Aid utsatt på ubestemt tid

En rekke arrangementer som var planlagt i sommer har blitt utsatt som følge av coronaviruset. Både fotball-EM og sommerens OL i Japan er blant disse.

Nå er det også bekreftet at Soccer Aid-oppgjøret på Old Trafford, som skulle blitt spilt 6. juni, har blitt utsatt på ubestemt tid.

Veldedighetskampen går av stabelen hvert år og spilles til inntekt for UNICEF. Manchester United-kaptein Harry Maguire bekreftet nyheten onsdag ettermiddag.

Tirsdag 24. mars


Sommer OL-flyttes

Som ventet må sommer-OL flyttes.

Det ble bekreftet tirsdag ettermiddag.

Arrangementet skal senest gjennomføres sommeren 2021.

Smalling på sesongens (foreløpige) WhoScored-lag

WhoScored har tatt ut sitt foreløpige sesongens lag i Serie A basert på siden børsgjennomsnitt, og der var Chris Smalling med på laget.

Det skal sies at børsen de baserer seg på regnes ut gjennom statistikk, heller enn at det er som en vanlig spillerbørs, men uansett er det selvsagt hyggelig å se Smalling der.

– Låneforsvareren har vært en åpenbaring på Stadio Olimpico, og Roma er lystne på å gjøre hans overgang permanent, med god grunn, skriver WhoScored i begrunnelsen.

De trekker også frem at ingen i Serie A vinner flere hodedueller per kamp (3,7) enn Smalling denne sesongen.

Mandag 23. mars


Europa League-finalen offisielt utsatt

Det sa vel seg selv at finalene i de europeiske klubbturneringene ikke kunne spilles på tidligere oppsatte datoer, og nå har UEFA formelt annonsert at finalene er utsatt. Dette gjelder Champions League (kvinner og menn) og Europa League-finalen som United satset på å komme seg til.

Det er naturlig nok foreløpig ikke tatt en avgjørelse om når finalene skal spilles, men UEFA har en arbeidsgruppe som skal analysere mulighetene for hvordan dette skal løses.

Europa League-finalen i Gdansk skulle blitt spilt i Gdansk 27. mai.

Jesse Lingard kunne ikke dy seg han, heller

Kjører sin egen toalettrull-brasse – til teksten «Haters will say its fake». Så får du dømme selv…

View this post on Instagram

Haters Will Say Its Fake. 🥱😴

A post shared by JLingz👑 (@jesselingard) on