Se Chongs første Werder Bremen-mål

I skrivende stund har vi fire spillere utlånt, og tre av dem var i aksjon lørdag.

To av dem i treningskamper, mens Aliou Traoré igjen fikk spilletid i den nest øverste divisjonen i Frankrike.

Bristol City 1-1 Swindon Town

Joda, det var bare en treningskamp, men Matej Kovar fikk i alle fall sjansen for Swindon i denne kampen, og han stod i mål hele kampen for Robins da de møtte Bristol City fra divisjonen under.

Ut fra det vi har lest, så virker det som om Kovar hadde noen redninger, og at han kom OK fra debuten. Bristol City tok ledelsen, men Swindon klarte å redde 1-1.

Kovar er ventet å være Richie Wellens’ førstevalg denne sesongen.

Werder Bremen 4-0 Groningen

Lørdag stod det to treningskamper på programmet for Werder Bremen, og Tahith Chong spilte i den første av dem.

Han spilte, i alle fall i de periodene vi fikk sett av kampen, på høyrekanten i dette oppgjøret.

Etter litt over en halvtime slo vår mann til til. En Groningen-spiller slo en slurvete pasning, og Chong snappet den opp, og løp med ballen et stykke, suste forbi noen motspillere før han plasserte ballen forbi keeper. Dette var kampens 4-0-scoring, og det var nok det fineste hittil.

Chongs tempo ga trøbbel til Groningen-forsvaret ved noen andre anledninger også, men det ble ikke flere mål verken for Chong eller for Werder Bremen.

Se målet i videoen under:

Werder Bremen skal for øvrig ikke ha gått med på å slippe Chong til Nederlands U21-landslagssamling etter at de fikk beskjed om at han må i karantene i fem dager ved tilbakekomst uavhengig av positiv/negativ test.

Det samme gjelder også Bremen-spillerne Milot Rashica og Milos Veljkovic.

Caen 1-0 Ajaccio

Aliou Traoré debuterte med litt over 20 minutter da Caen spilte 0-0 borte mot Clermont sist helg.

Han fikk ikke starte i dag heller, men det ble nok en gang et innhopp. Vår mann kom inn i det 77. minutt for Caen, da han erstattet målscorer Yacine Bammou.

Resultatet forandret seg ikke med Traoré på banen, og dermed vant Caen for første gang denne sesongen på andre forsøk. Så håper vi at Traoré snart får prøve seg fra start.

KOM INN SOM INNBYTTER: Aliou Traoré.