Salford City v Northampton Town - Sky Bet League Two

Scoret sitt fjerde mål i viktig kamp

Vi har allerede vært innom noen av disse resultatene i løpet av helga, men her er den fulle oversikten over hvordan det gikk med våre utlånte i helga.

Shrewsbury 1-2 Sunderland

Da Shrewsbury tok ledelsen i det 80. minutt, så trodde nok mange på en liten cupoverraskelse, men Sunderland snudde kampen med to overtidsmål.

Amad Diallo spilte hele kampen for bortelaget, og han hadde den målgivende pasningen til vinnermålet.

Amad får karakteren 7 på spillerbørsen til Sunderland Echo. De skriver at ivorianeren brukte en del tid på å komme i gang, men at Shrewsbury ikke klarte å ta ballen fra ham etter hvert. Amad skal ha vært nær scoring ved flere anledninger i tillegg til den målgivende pasningen.

Sunderland skal spille borte mot Fulham i fjerde runde. Se hele trekningen her.

Se høydepunktene:

Preston North End 3-1 Huddersfield Town

Álvaro Fernández og Preston vant 3-1 mot divisjonskollega Huddersfield i tredje runde av FA-cupen.

Fernández spilte bortimot hele kampen (han ble erstattet av ex-red Robbie Brady i det 88. minutt), og han skal ha hatt en god kamp. Lancashire Evening Post ga ham karakteren 7spillerbørsen.

Han var involvert i Prestons tredje mål.

Preston skal møte Tottenham i fjerde runde av FA-cupen, så det blir en interessant utfordring for Fernández & co.

alvaro030922
SKAL MØTE TOTTENHAM: Álvaro Fernández og Preston.

Fleetwood Town 2-1 Queens Park Rangers

Ethan Laird startet på benken mot Fleetwood på et QPR-lag som åpenbart ikke satset like hardt på dette som på ligaen, men i det 81. minutt bestemte Neil Critchley seg for å sende Laird innpå som en del av et trippelbytte.

Dessverre for Critchley & co så klarte verken Laird eller de to andre å snu kampen, og dermed har QPR bare ligaen å konsentrere seg om fremover. Der ligger London-klubben på midten av tabellen, men med bare tre poeng opp til playoff.

Høydepunkter fra oppgjøret:

Hyères 0-2 Marseille

Vi har allerede vært inne på det i notissaken, men Eric Bailly ble lørdag utvist før kvarteret var spilt i Marseilles cupkamp borte mot Hyères.

Det var vel egentlig umulig å si seg uenig med dommeren også, for Baillys høye spark var av en sånn type som vil få enhver dommer til å trekke frem det røde kortet fra lomma.

Marseille vant 2-0 til tross for utvisningen.

Salford City 2-1 Northampton Town

Salford City har nok ikke gitt opp håpet om direkte opprykk ennå, og en seier mot Northampton (laget på den tredje- og siste direkte opprykksplassen) ville i så fall være viktig for Neil Woods lag. Et tap ville fått det til å fremstå direkte urealistisk.

Ethan Galbraith spilte som vanlig for Ammies her, og han var ikke interessert i noe tap, og i kampens niende minutt var han på riktig sted til riktig tid i Northampton-feltet etter et hjørnespark, og han satte ballen i mål. Northampton utlignet etter en keepertabbe, men i det 33. minutt gikk Salford opp til 2-1, og det ble også sluttresultatet.

Galbraith pådro seg et gult kort i andreomgangen, men fullførte kampen på Moor Lane. Han har nå scoret fire mål totalt denne sesongen (etter å ha vært på banen i 15 ligakamper), og har to mål på de siste tre kampene.

Se høydepunktene (målet til Galbraith kommer etter rundt 20 sekunder):

Andre:

• Will Fish tabbet seg ut da han plutselig ble kastet inn fra start i feil posisjon i selveste Edinburgh-derbyet, og var tilbake som ubenyttet innbytter da Hibernian søndag vant 3-2 borte mot Motherwell.
  • Dean Henderson ble sittende på benken hele Nottingham Forests bortekamp mot ex-red Michael Appletons Blackpool, og det endte med en 4-1-seier for Blackpool, som dermed gikk videre i FA-cupen.
  • Det ble ikke spilletid på Hannibal Mejbri denne helga heller, men det var fordi Birminghams kamp mot Forest Green ble utsatt.
  • Alex Telles er fortsatt skadet, men Sevilla vant 2-1 hjemme mot Getafe, og klatret med det over nedrykksstreken i La Liga.