Scoret for andre kamp på rad

Fem av våre utlånte var i aksjon tirsdag kveld, med varierende hell.

Norwich City 3-1 Birmingham City

Det ble nok et tap for Birmingham City tirsdag kveld, da Norwich ble for sterke på Carrow Road.

Hannibal Mejbri spilte hele kampen for Birmingham. Han virker å ha vært en av spillerne som OK fra det på en skuffende kveld, og Birmingham Mail gir ham karakteren 6 på spillerbørsen.

Birmingham ligger sju poeng over Huddersfield på nedrykksplass i Championship, og Huddersfield har spilt én kamp mindre, så Hannibal & co kan ikke føle seg trygge ennå.

hannibal020123
TAPTE: Hannibal & co.

Rotherham United 2-1 Sunderland

Sunderland gikk på et skuffende bortetap mot Rotherham. Oliver Rathbone, med bakgrunn fra United-akademiet, scoret for Rotherham.

Amad Diallo spilte hele kampen, men hadde ingen god dag på jobb – han har ikke vært i form de siste ukene.

Sunderland Echo er ikke imponert av det som ble levert fra så mange Sunderland-spillere, og Amad får karakteren 4.

– Kom seg ikke inn i kampen i førsteomgangen, og mistet ballen altfor ofte. Bedre etter pause da Sunderland kom seg inn i bedre områder, men fortsatt langt unna sitt beste, skriver Phil Smith for avisa.

Sunderland er nå utenfor playoff i Championship, og har spilt én kamp mer enn Millwall og Luton på de to siste playoffplassene.

amad080223
UTE AV FORM: Amad Diallo.

Hartlepool United 0-1 Newport County

Sene mål har vært oppskriften for Newport County i det siste, og sannelig skjedde det igjen her: på overtid kom målet som sørget for at Newport-spillerne kunne feire en trepoenger på den lange returen sørvestover igjen fra Hartlepool til Newport.

Charlie McNeill ble byttet inn i det 71. minutt, og det kan virke som om han kanskje slo innlegget som etter hvert førte til det hjørnesparket Newport vant fra, men det ble ikke målpoeng på han denne gangen heller.

Han hadde nesten en målgivende pasning på overtid da han spilte gjennom en lagkamerat, men Zanzala (en annen innbytter) ble hindret mål.

Newport har nå et tosifret antall poeng ned til nedrykksstreken i League Two, og det virker ikke som om dette blir en nedrykkssesong.

Cadiz CF v Manchester United: Friendly
KOM INNPÅ I SEIER: Charlie McNeill.

Barnet 2-4 Altrincham

Altrincham lå under to ganger mot Barnet, men slo knallhardt tilbake og vant 4-2 mot et lag som ligger på playoff i National League.

Maxi Oyedele scoret sitt første seniormål i helga, og fikk mot Barnet for første gang sjansen fra start i en ligakamp, og han endte opp med å score igjen.

Oydele scoret nemlig det viktige 2-2-målet, og det skal ikke ha vært noe dårlig mål heller, med en fin vending inne i et trangt Barnet-felt. Oyedele spilte hele kampen for Altrincham.

Altrincham ligger like under midten av tabellen, og det virker egentlig lite trolig at de skal blande seg inn verken i playoffkampen eller den verste nedrykksstriden.

Ramsbottom United 2-3 Clitheroe

Tom Wooster spilte igjen fra start for Ramsbottom i denne kampen mot Clitheroe i Northern Premier League Division One West

Hjemmelaget ledet på et tidspunkt 2-0, men Clitheroe reduserte, og så fikk Ramsbottom et rødt kort like før pause, og i andre omgang snudde da Clitheroe kampen.

Vi har ikke sett noen indikasjoner på at noen av baklengsmålene kom etter Wooster-tabber, og Ramsbottoms Twitter-konto roste Wooster for en god redning mot slutten av kampen.

Andre:

• Axel Tuanzebe var ikke i Stokes tropp som vant 3-1 borte mot Swansea. Det skal være en liten skade som plager ham, men han skal snart være klar til spill igjen.
  • Onsdag kveld spiller Bolton mot Accrington Stanley i EFL Trophy-semifinalen, men Shola Shoretire kan ikke spille den kampen siden han har spilt for Uniteds U21-lag tidligere i turneringen.
  • Torsdag kveld spiller Sevilla i Europa League borte mot Ruud van Nistelrooys PSV. Alex Telles var tilbake på banen i helga, så kanskje blir det spilletid for brasilianeren igjen? Sevilla vant 3-0 i første kamp, så de tar nok ingen sjanser med Telles om de ikke må.