– Så mye tjener Solskjær

Ole Gunnar Solskjær får halvparten så høy ukelønn som José Mourinho hadde som United-manager, skriver Daily Mail.

Nordmannen har signert en treårskontrakt som Manchester United-manager, og ifølge den engelske tabloidavisen tjener Solskjær mindre enn sin forgjenger.

Tidligere har flere påpekt at Solskjær også ville bli langt billigere for klubben enn Mauricio Pochettino.

Daily Mail hevder at årslønnen til Solskjær er rundt sju millioner pund i året, noe som tilsvarer omtrent 80 millioner kroner i året. Det betyr i så fall en ukelønn på 1,54 millioner kroner.

Mourinho skal ha fått 18 millioner pund i året som United-manager.

Solskjær skal ifølge Daily Mail allerede ha hatt lange samtaler med United-ledelsen om sommerens overgangsvindu. Nordmannen vil få midler til å forsterke laget.

LES OGSÅ:

Kompensasjon til Molde

Molde-direktør Øystein Neerland bekrefter til Romsdals Budstikke at klubben mottar en kompensasjon fra Manchester United.

– Når det gjelder innhold i avtalen, så ønsker vi ikke å ta det i media. Men jeg kan bekrefte at klubben får en kompensasjon fra Manchester United. Men hvor mye det er, kan jeg ikke kommentere, sier Neerland til lokalavisen.

– Dette er helt fantastisk for Ole Gunnar. Vi håper dette blir bra både for ham sjøl og Manchester United. Det er bare å gratulere.

Ifølge Daily Mirror får Molde åtte millioner pund.

Ettersom Solskjær ikke har kontrakt med Molde, er ikke Manchester United pålagt å betale den norske klubben noe som helst, men skal gjøre dette som en gest for klubbens samarbeidsvilje. Det skriver BBC-journalist Simon Stone.

Moe blir Molde-trener

Nå blir trolig Erling Moe permanent trener i Molde.

– Erling Moe har vært sjef siden desember. Det vil være naturlig å sette oss ned og formelt gjøre det permanent. Vi har jobbet som om han allerede har vært det i denne perioden, sier Neerland til Eurosport.

– Det har vært en del spekulasjoner, men vi har forhold oss til at dette har vært en midlertidig avtale. Det er godt å få avklart situasjonen, og vi kjører på videre med det teamet vi allerede har på plass, sier direktøren.