Ryktesaker, uke 47

Heftig bytteavtale med Everton kan stå på trappene.

United.no samler ryktene i én sak – slik at det er enkelt å holde seg unna for dere som ikke liker dem, eller lett å finne dem for dere som elsker sånt.

Les også: Forrige ukes rykter

Søndagens rykter

09.40 Ifølge Sunday Express ønsker Sir Alex Ferguson å hente Leighton Baines i januar, og han skal være villig til å gjøre mye for å sikre seg underskriften. Avisen skriver at United er villige til å by £8 millioner for backen, i tillegg til at Patrice Evra kan gå motsatt vei. Dersom Evra ikke involveres i avtalen, vil prisen stige til £11 millioner.

Lørdagens rykter

Sir Alex vil sende Federico Macheda og Scott Wootton på lån.

<div id=»_mcePaste»><blockquote class=»twitter-tweet» lang=»no»><p>Sir Alex tells <a href=»https://twitter.com/search/%23mutv»>#mutv</a> he would like to try &amp; get Kiko Macheda and Scott Wootton out on loan. <a href=»https://twitter.com/search/%23mufc»>#mufc</a></p>&mdash; Mandy Henry (@MandyHenryMedia) <a href=»https://twitter.com/MandyHenryMedia/status/272049103066779649″ data-datetime=»2012-11-23T18:48:55+00:00″>november 23, 2012</a></blockquote></div><div id=»_mcePaste»><script src=»//platform.twitter.com/widgets.js» charset=»utf-8″></script></div>

Torsdagens rykter:

11.45 Flere medier, deriblant The Mail, melder at en 16 år gammel kroat skal befinne seg i kikkerten til de to Manchester-klubbene – og Real Madrid.Om vi skal dømme etter klippene i YouTube-videoen under her, er det heller ikke så rart om Europas storklubber sikler etter å sikre seg Alen Halilovic, som i hjemlandet betegnes som «den nye Luka Modric».Likheten med Real Madrid-spilleren er da også slående; ikke bare i spillestil, men likeså i fremtoning – lyst, brunt hår, liten og sped, teknisk avansert og – fra Kroatia. <iframe width=»542″ height=»315″ src=»http://www.youtube.com/embed/1bgFWnZpqO4″ frameborder=»0″ allowfullscreen></iframe> 07.55 Helt siden tidlig i vår har PSVs midtbanespiller Kevin Strootman med jevne mellomrom blitt aet til Manchester United. Og det er ingenting som tyder på at rykesnakket vil avta med det første. Ikke når både nederlandske Soccernews og svenske Aftonbladet fyrer oppunder. Begge to kjører en sak på at Elfsborg-spilleren Oscar Hiljemark er på vei til PSV for å erstatte Strootman, som begge tydeligvis mener å vite er på vei til United.PSV sies å forberede seg på en overgang allerede i januar, selv om sannsynligheten er større for at det først vil skje til sommeren. Overgangssummen som nevnes er 17 millioner euro, tilsvarende rundt 14 millioner pund.

Onsdagens rykter:

13.30 Tirsdag kom han inn fra benken da United møtte Galatasaray i Istanbul, og i dag påstår norske TV2 Sporten at Joshua King er på vei til Henning Bergs Blackburn.Kanalen hevder sågar at det foreligger bekreftelse fra «kilder i England» på at det kun gjenstår detaljer før en låneavtale er i havn, og at denne trolig vil bli sluttført senere i dag.

Mandagens rykter:

14.30: Brasilianske Bruno Mendes følges visstnok nøye av United og Chelsea. 18-åringen har scoret seks mål på de sju siste kampene for Botafogo, og dermed er også Juventus og AC Milan på alerten, skriver Calciomercato.Prisen skal ligge på åtte millioner euro.

07.55: Rio Ferdinands tid i United kan være omme til sommeren, skriver The Guardian. De mener at det er en «stor sjanse» for at han forlater United, og da kanskje til fordel for en klubb i Kina. Ferdinand skal uansett ha fortalt venner at han ikke har noen planer om å legge opp. Selv har han sagt at han vil se an situasjonen ved juletider og igjen til sommeren, for å se om kroppen hans tåler det tøffe kampprogrammet spillerne i England da må gjennom.