Ryktesaker, uke 38

Oppdatert 11.15: Mesteparten av dagens fokus er på kampen, men noen rykter tikker likevel inn.

United.no samler alle rykter i én sak, slik at det skal bli enkelt å finne dem eller holde seg unna – avhengig av om du elsker eller misliker rykter.

Les også: Forrige ukes rykter.

Søndag 23. september

11.15: Malagas Isco ble nevnt i spalten vår på torsdag, og i dag gjør han en ny inntreden. Spekulasjonene rundt et salg blir ikke mindre av klubbens store økonomiske problemer. Dermed kan også hans utkjøpsklausul på €16 millioner være åpen for forhandlinger. Spanske midtbane-maestroer er i vinden med Cazorla i Arsenal, Michu i Swansea, Silva i City og Mata i Chelsea. Kanskje Isco blir å se i den røde drakta til neste år?

Lørdag 22. september

16.40: De som fulgte med på fjorårets NextGen-serie, noterte seg nok navnet Viktor Fischer. Angriperen scoret syv mål og ble med det turneringens toppscorer for Ajax. Nå skal visstnok Ferguson være villig til å bla opp £5 millioner for den danske unggutten som av Danmarks U-19 trener blir beskrevet som «den neste Lionel Messi eller Cristiano Ronaldo». Dette skriver Metro i dag.

08.35: For mange United-supportere er den største drømmen for neste overgangsvindu å få Cristiano Ronaldo tilbake til Old Trafford. Uansett om den drømmen er realistisk eller ei, vil United i så fall slippe å duellere mot PSG, skriver Marca. Den franske klubben benekter at de har vært i kontakt med Ronaldo og sier at de ville snakket med Real Madrid først hvis de var interesserte.

Fredag 21. september:

15.00: Det har vært en særdeles rolig dag på ryktefronten og de navnene som har dukket opp i forbindelse med Manchester United, var de vi meldte om allerede i går. I dag kommer imidlertid nyheten om at en tidligere United-spiller Mikael Silvestre er på vei til Indina for å slutte seg til Mumbai FC melder talkSPORT.Silvestre fikk blant annet fem ligamesterskap på ni år på Old Trafford, før han noe overraskende dro til Arsenal i 2008. Etter to år i London dro han videre til tyske Werder Bremen som nylig fristilte ham.

Torsdag 20. september:

21.35: Kveldens siste rykter omhandler Malagas Isco og Real Madrids Raphael Varane. Isco, som scoret to fantastiske mål mot Zenit på tirsdag, har vært i klubbens søkelys hele sommeren. Det sies nå at også Liverpool og Juventus har fått opp øynene for den unge spanjolen.

Raphael Varane er den siste av en lang rekke midtstoppere det har versert rykter rundt de siste dagene. United prøvde å hente den 19 år gamle franskmannen i fjor sommer, men det portugisiske magasinet Record hevder at interessen skal ha blitt fornyet. Andre klubber som skal følge Varane nøye er Liverpool, Tottenham, Lyon og QPR.

19.10: Ifølge Click Manchester, er Manchester United og Manchester City interesserte i Dinamo Zagreb-duoen Alen Halilovic og Mateo Kovacic. Avisen skriver at Manchester-rivalene skal ha fulgt ungguttene, som er henholdsvis 16 og 18 år gamle, i to år. Halilovic er en offensiv midtbanespiller, mens Kovacic spiller for Kroatias U21-landslag.

12.30: Wigans midtbanemotor James McCarthy har vært viktig i deres opptur de siste måneden. Nå skriver Click Lancashire at andre sier at Sir Alex er en fan av spilleren. 21-åringen har tidligere blitt koblet til Chelsea med en prislapp på ti millioner pund.

08.05: Owen Hargreaves var skadeforfulgt i United – og etterpå. Nå vurderer imidlertid Everton om de skal gi ham en sjanse. Det skriver Metro.

08.00: United har sett nøye på Torinos midtstopper, Angelo Ogbonna, og nå sier italienerne at United må ut med 16 millioner pund hvis de skal få kloa i den italienske 24-åringen. Ogbonna har gått gradene i Torino, og står også med fire A-landskamper for Italia siden 2011, og var også med i landets EM-tropp.

07.50: Ifølge rapporter i Spania, gjengitt av talkSPORT, følger United nøye med på utviklingen til Sofiane Feghouli. Valencias 22 år gamle playmaker har scoret to mål på fire kamper til nå i sesongen, og spiller for Algeries A-landslag.

Tirsdag 18. september:

21.10: Selv om dagen nesten er over, tikker ryktene fremdeles inn. International Business Times trekker først og fremst frem Valencias midtbanespiller Sofiane Feghouli som høyaktuell for en overgang til United. Den unge algerieren har etablert seg på Mestalla, og har allerede scoret to mål i år.

Også Lucas Evangelista nevnes i samme åndedrag, og den 17 år gamle brasilianeren har vært på prøvespill i United tidligere i år. Det har vært snakk om at han skal være nær en overgang til de brasilianske serielederne Fluminese, men portugisiske medier hevder United fortsatt har forkjøpsrett på midtbanespilleren.

08.25: Vi får vel også ta med at tidligere United-spiller Mikael Silvestre IKKE får gjøre comeback i Premier League. Den 35 år gamle franskmannen har vært på prøvespill i West Ham, men Sam Allardyce bestemte seg til slutt for å ikke gi Silvestre kontrakt. Det skriver The Sun. Franskmannen har stått uten klubb etter at han ble løst fra kontrakten med tyske Werder Bremen etter forrige sesong.

08.00: Portugisiske Nelson Oliveira er utlånt fra Benfica til Deportivo La Coruna, og har nettet to ganger på fire kampr der. Dermed skal United være interessert i å kjempe mot Chelsea og Manchester City for underskriften hans. Det skriver Mundo Deportivo.Oliveira er forøvrig landslagsspiller for Portugal, og den 21 år gamle spissen spilte i årets fotball-EM.

Mandag 17. september:

19.30: Som nevnt i går ryktes det at United skal ha sendt speidere for å se på både Inters Andrea Ranocchia og Torinos Angelo Ogbonna da de to møttes søndag. Rapporter i Italia sier at Ferguson er ute etter å styrke midtforsvaret ytterligere, etter å vært plaget med skader i lang tid. Begge spillerne skal ha en prislapp på ca €20 millioner.

16.25: Etter en rolig formiddag på ryktebørsen, kliner «Caught Offside» til med fem potensielle mål for United når januar-vinduet åpner.

Først ut er Cesc Fabregas. Midtbaneeleganten fra Barcelona er visstnok misfornøyd med tilstanden på Camp Nou under Vilanova da han har fått innskrenket sin frie offensive rolle, og det spekuleres i om United vil være villige til å bla opp for silkefoten hans. En eventuell pris nevnes ei, men billig blir han i alle fall ikke.

Nestemann ut er Alvaro Vadillo fra Real Betis. 17-åringen er regnet som ett av de aller største talentene på den iberiske halvøya for øyeblikket, og Barcelona og Real Madrid skal også følge vingspilleren med argusøyne. Skal han kjøpes, må man nok matche en klausul i kontrakten hans pålydende £16 millioner.

Yohan Cabaye har versert i ryktespaltene tidligere denne sommeren, og ryktene vil ha det til at franskmannen fortsatt er i søkelyset som en permanent erstatter for evighetsmaskinen Paul Scholes. Cabaye, som har vært en hit i Newcastle, noterte seg for fire mål og åtte målgivende i fjorårets Premier League.

Tross en kanondebut fra Alexander Büttner, blir også Leighton Baines trukket frem som en mulig vinterovergang. Argumentasjonen er at Evra begynner å trekke på årene, samtidig som at Ferguson er glad i å ha god dekning på alle plasser.

Sist på listen til «Caught Offside» er Marouane Fellaini som ble nevnt her så sent som i går. Belgieren skal ha åpnet for en overgang vekk fra Goodison Park, så gjenstår det bare å se hvem som er villige til å bla opp for mannen med den imponerende manken.