Mourinho røpet Pogba-dato

Les siste nytt fra Mourinho om laguttaket mot Swansea og skade-situasjonen.

United spiller hjemme mot Swansea tidlig søndag.

Det blir trolig fortsatt uten Paul Pogba, som ligger an til et comeback mot Celta Vigo neste torsdag, skriver manutd.com.

Kanskje betyr det at Wayne Rooney får en plass på den sentrale midtbanen mot waliserne.

– Det er en mulighet. Vi har Herrera og Carrick, men ingenting annet. Tim (othy Fosu-Mensah) er en annen spiller som er ute, så vi er i trøbbel der. Vi kommer imidlertid til å kjempe. Det er sikkert, sier Mourinho til manutd.com.

ROONEY: På midtbanen mot Swansea?

Manageren kom også inn på skadesituasjonen.

– Jeg tror Mata er den første som kommer tilbake, noe som gir oss enda en valgmulighet offensivt, men sannheten er egentlig at det vi nå trenger er å få tilbake en av de to midtstopperne (Jones/Smalling).

MATA: Snart tilbake.

Mourinho klarte ikke å la være å spøke litt over den uheldige skade-situasjonen.

– Jeg trener ganske hardt selv nå for tiden, så kanskje det kan være et alternativ – Mourinho og Tuanzebe mot Swansea!

– Nå har vi Axel, Eric og Daley. Jeg synes Eric og Daley spilte helt fantastisk mot City. Nå får jeg ta en prat med dem for å høre hvordan de har det, og hvordan de føler seg foran de videre kampene.

– En ekstrem situasjon

Han kom også inn på det faktum at noen mener United har solgt seg inn i problemer, blant annet ved å la Morgan Schneiderlin og Bastian Schweinsteiger få forlate klubben.

– Spillerne selv ønsker ikke en så stor gruppe at mange av dem aldri får spille, men vi sa aldri til Morgan at vi ville selge ham. Det var Morgan som sa: «Vær så snill, selg meg, jeg vil dra, jeg vil spille hver kamp».

– Sånn sett er det et dilemma å ha en stor stall, men disse spillerne ønsket ikke å være her. Selv unge spillere, når de ikke spiller, ber om å få dra så det er ganske hardt.

– Akkurat nå er vi imidlertid inne i en ekstrem situasjon, en situasjon som må være ganske unik innen fotballen, med to korsbåndsskader i samme kamp. I hele min karriere til nå, 17 år, så har jeg hittil bare opplevd en korsbånds-skade. Så, mot Anderlecht, plutselig to i samme kamp. Vi har vært uheldige. Det er det eneste jeg kan si.

– De andre småskadene, Pogba og Valencia forrige uke, er skader på grunn av trøtthet og mange kamper, men det er mer normalt, sa Mourinho.

Her kan du se skadesituasjonen i United akkurat nå.