Real gir seg ikke

Klubbpresident Florentino Perez med mer kritikk av Manchester United.

At Real Madrid ikke klarte å sikre seg David De Gea i overgangsvinduet har åpenbart falt dem meget tungt for brystet.
Tirsdag kom klubben med en uttalelse der den ga United all skyld for at avtalen kollapset, men denne ble som kjent raskt imøtegått av ledelsen på Old Trafford.
Nå beskylder Florentino Perez den samme Old Trafford-ledelsen for å ha opptrådt «uerfarent».

I et intervju med den spanske radiostasjonen Cadena SER går Perez hardt ut mot sine motstykker i Manchester, og beskylder United for å ha sendt inn kontraktspapirene først åtte timer etter at avtalen mellom klubbene var på plass.

– Vi sendte kontraktene (for DDG og Keylor Navas) klokken 13.30, og Manchester United ventet i åtte timer med å returnere dem, påstår en tydelig opprørt Real-president.

– Dokumentene dukket opp klokken 00.02. Det kan vi bevise, og det samme kan FIFA, sier han, og mener at hele saken er en stor skam. Samtidig bedyrer han at han ikke ønsker å legge skylden på noen.

– Men vi skjønner ikke hvorfor det tok dem åtte timer å returnere kontraktene, sier han og avfeier at Real selv kunne ha tatt initiativer tidligere:

– Vi kunne ikke forhandle med United før på mandag fordi meldingene derfra gikk ut på at han (DDG) ikke var til salgs.

– De mangler erfaring

woody
Ed Woodward & co. kritiseres av Perez

På spørsmål om hvordan det kunne gå som det gjorde, svarer Perez at han tror United mangler erfaring i saker som dette.

– Jeg tror ikke at det var deres intensjon, men jeg tror det kom av mangelen på erfaring.

– Vi har jo jobbet med United tidligere, både med Peter Kenyon, David Gill og Sir Alex Ferguson, uten problemer, men de nye lederne mangler nok erfaring.

– Hva som nå vil skje med De Gea, det vet jeg ikke, jeg har ikke pratet med ham. Men jeg vet at han ble veldig påvirket av dette fordi han ønsket så sterkt å komme hit, sier Real-presidenten.

Har du fått med deg at united.no har et nytt forum
Involver deg og diskuter United på unitedforumet.no.