Rashford sikret seier tre minutter på overtid!

Det ble en stor kontrast fra forrige hjemmekamp for United sin del da Wolverhampton var motstander tirsdag kveld, men Marcus Rashford sendte alle United-supportere til himmels tre minutter på overtid. United vant til slutt 1-0 i en sjansefattig kamp.

Bra åpning

United startet oppgjøret best. I åpningsminuttene gikk ballen fort mellom de rødkledde. Ved flere anledninger broderte United seg fint gjennom det trange forsvaret til Wolverhampton, men klarte ikke å skape noen farligheter ut av det.

Etter at United hadde styrt alt de første ti minuttene, våknet plutselig gjestene til liv. I et tidsrom på to-tre minutter fikk bortelaget avfyrt noen skudd, men David de Gea hadde god kontroll på alle forsøkene.

Halvveis ut i omgangen fikk Wolves frispark ute til høyre. Joao Moutinho svingte ballen fint inn og traff pannebrasken til Romain Saiss. Midtstopperen fikk ikke nok kraft i headingen, men ballen dalte ned på tverrliggeren. De Gea hadde god kontroll, men allikavel kampens største mulighet på dette tidspunktet.

Etter 26 minutter kom United sin største mulighet. Nemanja Matic løftet ballen inn fra venstre og traff panneluggen tid Edinson Cavani. Uruguayaneren fikk dessverre ikke nok kontakt med ballen og den havnet utenfor.

Store muligheter

Ti minutter før hvilen fikk Bruno Fernandes en kjempemulighet til å sende United i ledelsen. Mason Greenwood dro ballen over på venstrefoten og svingte inn i feltet. Der inne hadde portugiseren kommet seg fri fra oppasseren sin, men fra fire meter satte han ballen rett på Rui Patricio. Det var rett og slett en sjanse Fernandes ikke pleier å bomme på.

BURDE SCORET: Bruno Fernandes.

Romain Saiss scoret på dødball mot Tottenham i Wolves sin foriige kamp. Også i denne kampen var midtstopperen farlig på faste situasjoner. Wolves fikk for andre gang i kampen frispark ute til høyre, men denne gangen var det Neto og ikke Moutinho som svingte ballen inn. Saiss flikket ballen videre med hælen, men en god De Gea i United-buret forhindret baklengsmål.

Det siste som skjedde før hvilen var at Marcus Rashford ble spilt alene med keeper av Fernandes, men engelskmannen fikk aldri kontroll på ballen og Patricio kunne plukke den enkelt.

Dermed sto det målløst til pause i en nokså innholdsrik førsteomgang. United var nærmest ledelsen, men bortelaget var ikke ufarlige på kontringer og dødballer.

Sjansefattig

Luke Shaw erstattet Alex Telles til pause.

Fem minutter ut i omgangen fikk Marcus Rashford gult kort i en duell med Ki-Jana Hoever. Angrepsspilleren mistet ballen og gjorde alt for å vinne den tilbake. Det resulterte i gult kort og frispark imot.

BYTTET UT TIL PAUSE: Alex Telles.

Det første kvarteret i andreomgangen skjedde det ingenting. Det var lett å se at dette var to lag som sto godt til hverandre.

United sin første mulighet i andreomgang kom etter 63 minutter. Fernandes fant pannebrasken til Rashford med et strøkent innlegg, med headingen gikk over mål.

Like etterpå kom Anthony Martial inn for Mason Greenwood.

Action på tampen

United fikk corner 20 minutter før slutt og det skulle bli kaos i Wolves-boksen. Ballen havnet på hodet til Bailly som headet ballen i hånden til Conor Coady, deretter falt ballen rett i føttene til Edinson Cavani som satte ballen i mål. Dommer Jon Moss dømte offside og målet ble annulert. United skulle da muligens hatt straffe, men dette ble det heller ikke noe av.

BALLEN VAR I MÅL: Edinson Cavani scoret, men den ble korrekt annulert for offside.

Paul Pogba brente til fra 25-meter et par minutter senere, men Patricio hadde god kontroll på kanonkulen til franskmannen.

Innbytter Martial fikk en god mulighet like etterpå, men skuddet helt upresset fra 19-meter gikk himmelhøyt over mål.

Fem minutter før slutt traff ballen hånden til Coady i feltet nok en gang, men heller ikke denne gangen ble det dømt straffe.

Fem minutter ble lagt til på Old Trafford og de minuttene skulle United bruke godt!

Tre minutter på overtid slo Bruno Fernandes en strøken pasning til Rashford. Han fyrte av et skudd som gikk via Saiss og i mål. For en viktig scoring!

Det var det siste som skjedde i oppgjøret og dermed vant United 1-0! Neste kamp for United er allerede førstkommende fredag mot Aston Villa.