Rashford eller Martial?

Gary Neville er sikker i sin sak, men Ryan Giggs ser på det større bildet.

Marcus Rashford, som har lagt inn ekstra arbeid i sommer, har startet de to første Premier League-kampene for Manchester United.

Gode prestasjoner til tross, målene har så langt uteblitt. Og mulighetene har vært der.

Anthony Martial har måtte ta til takke med å starte på benken så langt, men har virkelig gjort et inntrykk når han har kommet inn.

Franskmannen ser ut til å ha funnet tilbake til storformen fra sin debutsesong, og har blitt belønnet med to mål og én målgivende i Premier League etter to kamper.

– Fortsett med Rashford

Da er det heller ikke så rart at mange mener at Martial burde få tillit fra start mot Leicester på lørdag, men Gary Neville er ikke blant de.

– Martial har vært fantastisk når han har kommet inn, men det er ikke til å komme unna at motstanderen på det tidspunktet er utslitt, sa Neville ifølge The Independent.

– Han er en fantastisk avslutter med en herlig ro i spillet sitt. Det ville fortsatt vært urettferdig å sette Rashford ut av laget nå, hvis du ser på arbeidskapasiteten, driblingene og sprintene hans.

RASHFORD: – Klikker bra, mener Mourinho.

Hyller angrepsrekka

Under fjorårets kampanje var det et gjennomgående problem at vi var avhengig av Zlatans mål.

Det så vi nærmere på i denne saken:
(+) Måltørke etter Zlatan-skade

Så langt i år har situasjonen vært en helt annen – og klubblegende Ryan Giggs hyller Mourinhos alternativer på topp.

– United ser sterke ut med Nemanja Matic og Romelu Lukaku, men det beste er å se de kreative spillerne gjøre det så bra, sa Giggs.

Ryan Giggs mener Mourinhos alternativer er bedre i år.

– Mkhitaryan har allerede fire målgivende – og kanskje er han på vei til å finne Dortmund-formen. Det er flere spillere som bidrar til mål, noe som er avgjørende for å vinne ligaen.

LES OGSÅ: Litt av en start

– Juan Mata bidrar med mål hver bidige sesong, Martial er på vei tilbake og med Rashford og Mkhitaryan på toppen av det hele så ser alternativene veldig bra ut, avsluttet Giggs.

Burde Mourinho fortsette med Rashford på lørdag, eller har Martial gjort seg fortjent til en plass i startelleveren? Ta diskusjonen under!