RoShaun Williams mot Manchester City i fjor.

U19: Williams utvist mot Wales

Mens Regan Poole og hans Wales stakk av med seieren mot Ro-Shaun Williams’ England.

Manchester United-ungguttene Ro Shaun-Williams (hovedbildet) og Regan Poole møttes lørdag kveld til dyst i U19-EM-kvalifiseringskamp. Det endte med rødt kort til førstnevnte og en knapp seier til Poole og hans lagkamerater.

Etter at Wales’ Nathan Broadhead sendte bortelaget i ledelsen på straffespark etter en drøy halvtime, doblet Thomas Harris ledelsen en knapp halvtime senere.

To straffemål

rp
Regan Poole.

Dermed så kampen punktert ut. Hjemmelagets Trent Arnold scoret imidlertid to straffespark i løpet av ti minutter like etter, og dermed sto det 2-2.

Broadheads scoring to minutter senere fastsatte imidlertid sluttresultatet til 3-2 i Wales’ favør.

Etter at Williams fikk et gult kort for en takling i det 51. minutt, ble han utvist da han fikk sitt andre gule kort en halvtime senere.

Verken Poole eller Williams har bemerket seg særlig ifølge UEFAs direkterapportering.