– Pogba er ute, De Gea trolig også

Litt nedslående nytt for de som håpet på det beste rundt disse to.

Sky Sports intervjuet onsdag Ole Gunnar Solskjær, og like etter kom det nedslående nytt.

Paul Pogba er ute av søndagens kamp. Det er sannsynligvis David de Gea også.

– Det er ingen sjanse, ingen!

– Han var skadet, kom tilbake fra den skaden, men spilte videre til tross for store smerter. Så hadde han en røntgenundersøkelse etter Arsenal-kampen, og det kom da frem at han trengte noen få uker med hvile i en støvelgips. Forhåpentligvis tar det ikke altfor lenge, men han kommer ikke til å rekke Liverpool-kampen, nei, sier Solskjær.

– David trenger en røntgenundersøkelse, men jeg tror at også han er ute. Det så i fall slik ut da skaden inntraff, men det er sånn ting er. Det må vi bare leve med.

Det betyr i så fall at lyskestrekken til spanjolen i tirsdagens landskamp mot Sverige var akkurat så alvorlig som fryktet.

Den endelige avklaringen rundt De Gea er ventet torsdag.

Det har tidligere vært ulike spekulasjoner rundt Pogba, men ifølge enkelte av dem kunne han komme til å miste flere av oktober-kampene. Det blir spennende å se hva som sies om alvorlighetsgraden på Pogbas skade når Ole Gunnar Solskjær møter pressen fredag formiddag.

Franskmannen, som har stått over fem av Uniteds siste sju kamper, skrev selv «Almost there» (nesten der) på Instagram forrige fredag, men nå ser det altså ut som om det blir noen kamper til på sidelinjen, eller minst én.

FORTSATT UTE: Paul Pogba.

Etter kampen mot Liverpool skal United møte Partizan Beograd torsdag, Norwich søndagen deretter, Chelsea i midtuka etter det og så Bournemouth 2. november – 13 dager etter Liverpool-kampen.

Kan Pogba for eksempel rekke noen av disse kampene?

Mange på vei tilbake

Trøsten får være at det tidligere denne uka ble meldt at Aaron Wan-Bissaka, Anthony Martial og også Luke Shaw skal være på vei tilbake.

– Forhåpentligvis så tåler Aaron og Anthony treningsøktene denne uka slik at de er tilgjengelige. Så får vi se om det blir for 45 minutter, 30 minutter eller hva. Vi får se hvordan det går, sier Solskjær til Sky Sports.

I tillegg var altså Victor Lindelöf tilbake i aksjon, da Sverige spilte landskamp tirsdag kveld.

Uniteds skadeliste, eller liste over usikre spillere, har vært oppe i hele 12 navn før Liverpool-kampen, men om alt skulle gå veien så er det muligens bare De Gea og Pogba, samt Eric Bailly og Timothy Fosu-Mensah som er ute når søndagens kamp spilles.

Les også: Disse er ute med skader nå