Målgivende for Dalot, og tre mål på de siste tre kampene for Haygarth

Fire av våre utlånte var i aksjon denne midtuka.

Sparta Praha 0-1 AC Milan

AC Milan vant 1-0 mot Sparta Praha etter en scoring av Jens Petter Hauge.

Den målgivende pasningen til Hauge kom fra Diogo Dalot, som spiller på venstrebacken i denne kampen.

Det var ikke akkurat ferdigscoret – målet til Hauge var en fantastisk individuell prestasjon – men Dalot gjorde en god jobb i forkant hvor han løp fra og lurte av noen av spillerne fra det tsjekkiske laget før han overlot den siste biten til Hauge.

Dalot spilte ellers en ganske så OK kamp, uten å virkelig utmerke seg utenom den målgivende pasningen. SempreMilan gir ham karakteren 6,5 på børsen.

AC Milan vant gruppa siden Lille tapte borte mot formsvake Celtic.

Lazio 2-2 Club Brugge

Lazio fikk trøbbel med Club Brugge, i en kamp hvor de bare trengte uavgjort eller bedre for å sikre avansementet i Champions League, men klarte til slutt 2-2 mot et Club Brugge som avsluttet kampen med ti mann.

Lazio byttet inn Andreas Pereira i det 86. minutt, og han skal på slutten ha gjort en bra jobb med å bidra til å holde ballen i laget.

Pereira & co gikk videre som gruppetoer, tre poeng bak toppende Borussia Dortmund.

GIKK VIDERE I CHAMPIONS LEAGUE: Andreas Pereira og Lazio gjorde det United ikke klarte – men det skal jo sies at det var i en vesentlig enklere gruppe, hvor Club Brugge ble hovedkonkurrenten.

Watford 2-0 Rotherham United

Watford vant 2-0 hjemme mot Rotherham, og sikret seg tre viktige (og forventede) poeng.

James Garner kom innpå i det 84. minutt, og ifølge Watford Observer ble det for lite tid til å utmerke seg i en kamp hvor Watford på det stadiet av oppgjøret helst bare ønsket å høre dommerens sluttsignal siden de allerede hadde en tomålsledelse.

Watford ligger nå på tredjeplass, ett poeng bak Bournemouth og fire poeng bak ledende Norwich. De tre som rykket ned har altså vært best hittil denne sesongen på nivå to.

FIKK BITTELITT SPILLETID: James Garner.

Charlton U23 0-3 Brentford B

Max Haygarth er utlånt til Brentfords såkalte B-lag (som er en del av en annen måte å få frem spillere på enn den vanlige akademifotballen, en modell Birmingham også nå ser ut til å gå for), og de spilte onsdag mot Charltons U23-lag.

Haygarth har gjort det bra for dette laget, og her gjorde han det igjen. Kampens første mål ble scoret av Haygarth, som gikk med ballen innover fra høyre før han med venstrefoten skrudde ballen i mål via stolpen. Dette skjedde allerede i kampens fjerde minutt.

Han skal også ha hatt et annet brukbart skuddforsøk som ble blokkert.

Haygarth spilte hele oppgjøret, og han står nå med tre mål på de siste tre kampene.

I AKSJON FOR UNITED: Max Haygarth, september 2019 for U18-laget mot Derby.

Andre:

• Joel Pereira var ikke i Huddersfields tropp som vant 2-0 mot Sheffield Wednesday. Det er foreløpig ingenting som tyder på at dette låneoppholdet heller blir noen suksess.
  • Di’Shon Bernard har spilt seg inn i førsteelleveren til Richie Wellens’ Salford, men han var ikke i troppen i EFL Trophy-kampen mot Leicesters ungdomslag på tirsdag. EFL Trophy er vanligvis den minst prioriterte turneringen, så så lenge Bernard er skadefri så spiller han vel fort fra start i helgas viktige kamp mot opprykkskonkurrent Cheltenham Town.
  • Resten av klubbene våre utlånte er i har ikke hatt kamper denne midtuka.