– Du kan se at han har gjort United bedre allerede

Leicester-manager Brendan Rodgers er full av lovord om Harry Maguire før lørdagens gjensyn på Old Trafford.

Kun Liverpool og Manchester City har tatt flere poeng i Premier League enn Leicester etter at Brendan Rodgers tok over «The Foxes» i mars.

Solskjærs posisjon blant fansen: Nyter stor tillit

Leicester har tatt 25 poeng siden Rodgers ledet klubben for første gang 3. mars.

Til sammenligning har United tatt 13 poeng i samme tidsrom, dog med én kamp mindre spilt.

– United har en solid stall

– Old Trafford er alltid en vanskelig plass å dra til. Jeg har vært der et par ganger før med ulike lag og både vunnet og tapt. United har alltid hatt et lag med kvalitetsspillere, selv om noen av resultatene deres har vært skuffende. Jeg kan bare gjenta meg selv fra tidligere; Ole har kommet inn og gjort en solid jobb og stabilisert klubben, forklarte Rodgers på sin pressekonferanse før lørdagens kamp på Old Trafford.

SOLID SKALP: Ole Gunnar Solskjær og Jesse Lingard jubler etter seieren borte mot Leicester sist sesong. Selv om det gikk tyngre i avslutningen av sist sesong høster nordmannen ros. – Ole har brakt stabilitet til United, forklarer Leicester-manager Brendan Rodgers.

Sammen med Manchester City og Liverpool er Leicester ubeseiret i Premier League etter fire serierunder.

Etter etter en fantastisk start opplevde Ole Gunnar Solskjær en solid nedtur mot slutten av forrige sesong.

Denne sesongen har startet variabelt for United med en strålende 4-0-seier mot Chelsea i ligaåpningen som ble etterfulgt av 1-2 mot Crystal Palace i den neste hjemmekampen.

– Vi har troen

Rodgers er sikker på at Solskjær ikke vil være tilfreds med poengfangsten de siste månedene, men advarer likevel mot at United vil bite fra seg denne sesongen.

– United avsluttet ikke sesongen så sterkt som de hadde ønsket, men du trenger bare å se på stallen deres så ser du hvilke kvalitetsspillere de har, sier Rodgers.

PANGSTART: Daniel James har vært det store lyspunktet så lang denne sesongen for United-fansen med tre mål på fire kamper.

– Vi har som mål å dra til Old Trafford for å levere en forestilling som kan gi oss poeng og spillerne gleder seg, forsikrer Rodgers.

– Maguire oppførte seg eksemplarisk

Lørdagens kamp på Old Trafford blir et gjensyn med Harry Maguire som kom fra nettopp Leicester i sommer.

Det satt langt inne både for Leicester og Rodgers å selge Maguire, men Leicester-manageren nøler ikke med å beskrive landslagsstopperen som en førsteklases fyr før gjenforeningen på Old Trafford.

– HAR LØFTET UNITED: Harry Maguire møter gamle lagkamerater lørdag ettermiddag. Leicester-manager Brendan Rodgers er full av lovord om sin gamle stopperkjempe.

– Jeg tekster ham og ønsker lykke til før hver landskamp han spiller for England. Han er en strålende fyr og en fantastisk spiller og oppførselen hans i sommer viser hvilken fabelaktig type han er. Det var ikke lett for ham, men han oppførte seg eksemplarisk hele tiden. Du kan se at han har gjort United bedre allerede, sier Rodgers.

Harry Maguire ligger på andreplass på redaksjonens spillerbørs, mens lesernes børs har midtstopperen på tredjeplass.

Fredag formiddag er det United-manager Ole Gunnar Solskjærs tur til å møte pressen, en seanse vi naturligvis følger direkte her på united.no.