Stortap for Garner & co

Slik gikk det med våre utlånte denne helga.

Nottingham Forest 0-4 Fulham

Det var ikke bare Manchester United som tapte stort på hjemmebane søndag ettermiddag.

Nottingham Forest tapte nemlig 0-4 hjemme mot Marco Silvas Fulham på City Ground.

James Garner startet kampen på benken, men kom innpå i det 51. minutt på stillingen 0-1. Det ble med andre ord ikke akkurat bedre med Garner på banen, men han får ikke skylda for det i lokalpressen. Nottingham Post gir Garner karakteren 5.5, og skriver at det var vanskelig for Garner å komme inn i kampen slik kamputviklingen ble.

Forest ligger litt under midten av tabellen. De har likevel hele åtte poeng ned til Hull på 22. plassen, og bare fire poeng opp til play-off.

Derby County v Nottingham Forest - Sky Bet Championship
HAR SKUFFET HITTIL DENNE SESONGEN: James Garner sliter i Forest for tiden.

Chelsea 7-0 Norwich

Chelsea ledet 3-0 til pause her, og da kom Brandon Williams inn for Norwich, uten at det på noen måte snudde kampen.

Williams mistet ballen i forkant av 4-0-scoringa, og Norwich ville ha frispark i den situasjonen, men uten at dommeren hørte på det. Til slutt endte kampen 7-0 til hjemmelaget på Stamford Bridge.

Hos Eastern Daily Press får Williams karakteren 3, men det skal sies at det bare var to spillere som fikk bedre karakter.

Arsenal v Norwich City - Premier League
TAPTE STORT PÅ STAMFORD BRIDGE: Brandon Williams og Norwich.

Birmingham City 2-1 Swansea City

Det var United-duell på St. Andrew’s Stadium, og den gikk Tahith Chong seirende ut av mot Swanseas Ethan Laird. Begge spillerne spilte hele kampen.

Birmingham hadde vært målløse i hele seks kamper på rad, men vant 2-1 mot formsterke Swansea.

Chong hadde en fin målgivende pasning til Troy Deeney da måltørken tok slutt, og tidligere i kampen hadde han også en fin «målgivende» til et mål som ble annullert. Da Birmingham gikk opp til 2-1, så kunne han endt opp med målet, men han lot Riley McGree sette den i mål uten å gå i veien for ham. Chong var en av Birminghams beste spillere med karakteren 7 på spillerbørsen til Birmingham Mail.

Ethan Laird får ros i lokalavisa etter oppgjøret, men det påpekes at sluttproduktet mangler, og på en dårlig Swansea-dag ender han opp med karakteren 6.

Birmingham City v Preston North End - Sky Bet Championship
VIKTIG FOR BIRMINGHAM: Tahith Chong.

Luton Town 1-0 Hull City

Hull tapte for tredje kamp på rad da Luton ble for sterke på Kenilworth Road.

Di’Shon Bernard spilte som vanlig hele kampen i Hull-forsvaret, og spilleren med det spektakulære navnet Elijah Anuoluwapo Oluwaferanmi Oluwatomi Oluwalana Ayomikulehin Adebayo (populært omtalt som Elijah Adebayo) skal ha skapt litt trøbbel for Bernard i starten, og vår mann pådro seg også et gult kort for å ha dyttet ham. Etter hvert skal han ifølge Hull Daily Mail ha vist en mer moden side av seg selv, og han endte opp med børskarakteren 6. Bare keeperen fikk bedre karakter enn det.

Hull ligger under streken, og Grant McCann er fortsatt under press som manager der.

Di'Shon Bernard Signs a New Contract at Manchester United
KLARTE SEG OK: Di’Shon Bernard.

Fluminense 3-1 Flamengo

Andreas Pereira og Flamengo tapte borte mot Fluminense, et hardt slag i Flamengos jakt på ligatittelen. Det er fortsatt ti poeng opp til serieleder Atlético Mineiro, men nå har Flamengo bare én hengekamp på gullrivalen (som spiller søndag kveld).

Pereira var ikke involvert i verken Flamengos mål eller baklengsmålene, men han slo noen brukbare dødballer i løpet av oppgjøret.

Han ble byttet ut i det 85. minutt, og like etterpå økte Fluminense fra 2-1 til 3-1.

I neste ligarunde spiller de hjemme mot serielederen. Den kampen må de nesten vinne om de for alvor skal skape spenning i den brasilianske ligaen.

Red Bull Bragantino v Flamengo - Brasileirao 2021
TAPTE: Andreas Pereira og Flamengo.

Cádiz 0-2 Alavés

Alavés vant 2-0 borte mot bunnrival Cádiz lørdag ettermiddag.

Facundo Pellistri startet for bortelaget, men ble byttet ut i det 56. minutt (Alavés ledet da 1-0).

Alavés er fortsatt under streken, ett poeng bak nettopp Cádiz (som er på plassen over streken).

Manchester United v Brentford - Pre-season Friendly
VANT: Facundo Pellistris Alavés.

Doncaster Rovers 3-2 Cheltenham Town

Doncaster er på gang, med to seiere på de siste tre hjemmekampene, og denne seieren mot Cheltenham var viktig for Richie Wellens lag, som nå har overlatt 24. plassen til Crewe Alexandra.

Ethan Galbraith spilte hele kampen på Doncasters, og han hadde den målgivende pasningen til 1-0-scoringen, og det var en glimrende langpasning i bakrom slått fra egen banehalvdel.

Galbraith spilte i en uvant høyrebackrolle på grunn av en suspensjon, og han løste det på en glimrende måte. Doncaster Free Press gir ham karakteren for det han leverte, best av alle på laget, og den karakteren får han til tross for at han også handset slik at Cheltenham fikk straffespark.

Queens Park Rangers v Manchester United - Pre-season Friendly
BEST AV ALLE: Ethan Galbraith.

Exeter City 2-1 Mansfield Town

Nathan Bishop har klart seg fint i Mansfield, men det er fint lite som fungerer for Stags for øyeblikket.

Lørdag ble det et nytt tap for Mansfield, etter at de først tok ledelsen i Exeter.

Ingen av baklengsmålene var Bishops feil – selv om han trolig var irritert over at den andre gikk inn siden han var på den – og målvakten gjorde flere gode redninger for Mansfield før Exeter etter hvert klarte å snu kampen.

Nå er Mansfield under streken, og det må sies å være krise i klubben.

Manchester United v Watford FC - Premier League
TAPTE IGJEN: Nathan Bishop og Mansfield.

Dundee United 2-1 Motherwell

Etter noen skuffende utlån så har det vært fint å se Dylan Levitt utmerke seg for Dundee United, og i denne seieren mot Motherwell skal han ha vært strålende, ifølge lokalavisa.

Seieren gjør at Dundee United er på tredjeplass, og de har like mange poeng som Hearts på førsteplass (trolig er Rangers tre poeng foran etter at runden avsluttes søndag).

Levitt spilte hele kampen.

Manchester United U23 Training Session
GOD IGJEN: Dylan Levitt.

Arsenal 3-1 Aston Villa

Axel Tuanzebe fikk tillit fra start i en uforandret Aston Villa-ellever, men det ble bare én omgang på forsvarsspilleren.

Det var ikke fordi han nødvendigvis slet så mye mer enn andre, for Tuanzebe var ikke skyld i noen av målene i førsteomgangen, men han hadde uansett ingen god omgang. Villa la om til et firemannsforsvar til andreomgangen, og da forsvant vår mann ut.

Det hjalp ikke veldig, for Arsenal økte ledelsen etter litt over ti minutter av andreomgangen, og etter det døde kampen litt. Den våknet litt igjen da Jacob Ramsey reduserte med et glimrende skudd, men Villa så aldri ut til å være en trussel i kampen om poengene i denne kampen.

Birmingham Mail gir Tuanzebe karakteren 3, og skriver at han i likhet med andre ikke hang med. Det er en del treere og firere her, og i motsetning til Tuanzebe fikk de spillerne muligheten til å forbedre karakteren sin i en omgang hvor Arsenal var mindre dominerende.

Aston Villa v Newcastle United - Premier League
IKKE I SPESIELT GOD FORM: Axel Tuanzebe.

Andre:

• D’Mani Mellor er ikke tilbake i Salford City-troppen etter skade ennå, og var altså ikke involvert i lørdagens tap mot serieleder Forest Green Rovers.
  • Will Fish var ikke i Stockport-troppen som tapte borte mot Notts County.
  • Reece Devine var ubenyttet reserve for St Johnstone da Celtic vant 2-0 mot gjestene fra Perth.