U18 mistet seieren på overtid

Zak Dearnley scoret, men det ble poengtap for Uniteds U18-lag.

(Bilde: Zak Dearnley, en av fredagens målscorere)

Etter en grusom periode med et tosifret antall kamper på rad uten seier, så har Uniteds U18-lag spilt seg frem til bedre resultater den siste tiden.

Det er riktignok en forklaring. Etter den dårlige første delen av sesongen, ble laget plassert på nederste nivå av U18 Premier League i siste halvdel av sesongen. Der skal de kjempe mot Stoke, Swansea, Derby, Brighton, Southampton, Norwich og Newcastle.

Den delen av sesongen startet med en 2-1-seier borte mot Stoke forrige helg, og fortsatte fredag med 3-3 borte mot Swansea.

Tosin Kehinde og Zak Dearnley ga United en tidlig ledelse, Swansea reduserte før pause, utliknet i 2. omgang, før Aidan Barlow, født i år 2000, trodde han hadde avgjort kampen med 3-2 like før full tid. Swansea fikk imidlertid inn en utlikning på overtid, og dermed endte oppgjøret 3-3. Barlows scoring var forøvrig hans første for U18, og pasningen kom fra en 15-åring, unge Angel Gomes.

Swansea 3-3 (1-2)United

Barclays U18 Premier League, Merit Group
Landore Training Ground, 4. mars kl. 13.00

15. min.: 0-1 Kehinde (Buffonge)
17. min.: 0-2 Dearnley
24. min.: 1-2 Garrick
81. min.: 2-2 Garrick
87. min.: 2-3 Barlow
89. min.: 3-3 Jefferies

United: Oliver Byrne; Tyler Reid, Jake Kenyoun, Tyrell Warren, James Dunne; Callum Whelan (Angel Gomes, 60.), Tosin Kehinde; Charlie Scott, Callum Gribbin, Zak Dearnley (Kayne Diedrick-Roberts, 76.); DJ Buffonge (Aidan Barlow, 60.)
Uben.innb.: Ilias Motha-Sebtaoui, George Tanner

Her kan du se tabellen for U18-laget.

Merk: Supporterklubben har en 40 siders spesial i i neste utgave av medlemsbladet United-Supporteren.