Fosu-Mensahs nye sjef

Claudio Ranieri er tilbake i manesjen.

At Premier Leagues bunnpropp har valgt å sparke sin serbiske manager Slaviša Jokanović kommer ikke overraskende på noen som har fulgt den nyopprykkede London-klubbens meritter i høst. 

Klubben fra Craven Cottage har bare sanket fem poeng på 12 kamper, og med tap i sine siste seks, har det sett ut som om klubben allerede har siktet seg inn på en retur tilbake dit de kom fra.

Løfter blikket

Med onsdagens nyhet om at Jokanovic har blitt erstattet av Nantes-sjefen Claudio Ranieri, rettes imidlertid blikket oppover tabellen. Nå er det vel neppe noen som tror at italieneren vil klare å gjenta bragden fra 2016, da han ledet Leicester til tidenes mest overraskende ligatittel, men 67-åringen har i det minste en Premier League-erfaring som hans forgjenger mangler. Så får tiden vise om det er nok til å løfte «hyttefolket» over nedrykksstreken.

Slaviša Jokanović er ferdig i Fulham.

Ny sjef for Fosu-Mensah

Dette managerskiftet innebærer selvsagt også at en av våre utlånte, Timothy Fosu-Mensah, har fått ny sjef.

Kanskje kommer det på et passende tidspunkt også.

Fosu-Mensah hadde to svake kamper på rad etter å ha kommet tilbake fra skade, og ble sittende på benken i tapet mot Liverpool i helga. Hvem vet hvor fort Jokanovic ville satt ham inn på laget igjen? Vi får i alle fall håpe at Ranieri gjør det.

SKAL SPILLE UNDER RANIERI: Timothy Fosu-Mensah.