Ny kontrakt til Phil Jones

Det bekrefter Manchester United i en pressemelding.

Midtstopperen har signert en kontrakt som strekker seg til 2023. Avtalen kan forlenges med ett år.

– Jeg er veldig fornøyd med å signere ny kontrakt. Manchester United har vært en stor del av livet mitt i åtte år, og jeg elsker alt med denne klubben. Jeg ser fram til å møte utfordringene som ligger foran oss, og jeg er klar for en hektisk periode de neste månedene. Jeg vil gjerne takke Ole og trenerteamet for deres støtte, sier Jones.

Dette er den tredje avtalen som signeres mens Ole Gunnar Solskjær er manager. Scott McTominay og Anthony Martial er de to andre. Chris Smalling fornyet sin kontrakt rett før José Mourinho var ferdig.

– Phil vet hva det innebærer å være en Manchester United-spiller. Han har vunnet Premier League, FA-cupen og Europa League, og er en av de rutinerte spillerne i laget. Han er snart 27 år og går inn i sine beste år som midtstopper, sier Solskjær i pressemeldingen.

LES OGSÅ: Når utløper kontraktene?

– Utviklet meg masse

Da United-Supporteren møtte Phil Jones før sesongen fortalte 26-åringen at han var stolt over at han har «overlevd» i Manchester United.

– Jeg synes jeg har utviklet meg masse siden 2011. Jeg er ti ganger bedre nå enn det jeg var som 19-åring. Jeg er eldre og klokere, men jeg har fortsatt mye å lære, så jeg må fortsette å utvikle meg, sa Jones.

2023: Phil Jones har nå en avtale som strekker seg fire år fram i tid.

Populært Ferguson-sitat

Jones kom til Manchester United fra Blackburn i 2011.

– Jeg tror Jones kan bli en av de beste spillerne vi noen gang har hatt i klubben, uansett hvor vi spiller ham, sa Ferguson etter Jones vant sitt første og hittil eneste ligagull med klubben i 2013.

Sitatet har fulgt Jones siden, både på godt og vondt.

– Det er alltid hyggelig å få skryt av Sir Alex Ferguson, men tiden står ikke stille i fotballen. Du kan være her i dag og borte i morgen. Har du ti gode kamper for United, er du det beste som har skjedd klubben, mens de vil kaste deg på dør hvis du har én dårlig kamp. Det er så enkelt som det og noe jeg bare er nødt til å håndtere, sa Jones til United-Supporteren.

Jones er en av spillerne som har spilt mest for Solskjær og står med 208 kamper for klubben.