– Norsk unggutt nærmer seg United-overgang

14 år gammel Manchester United-supporter i ferd med å sikre seg en avtale med favorittklubben.

Vi har tidligere meldt om at det norske fotballtalentet Isak Hansen-Aarøen har prøvespilt for Manchester Uniteds U16-lag under en turnering i Hong Kong, og i oktober meldte vi i en av våre ryktesaker at United besøkte Hansen-Aarøen i Tromsø.

Den gang endte det ikke med en avtale, men partene skal ha blitt enige om å fortsette samtalen utover høsten.

iTromsø melder at TIL-sportssjef Svein-Morten Johansen og daglig leder Kristian Høydal mandag reiste til Manchester for å diskutere en overgang, og avisa melder at klubbene skal være nær en avtale – bare detaljer gjenstod.

– Jeg og Kristian drar i dag til Manchester og møter Manchester United som et trinn i prosessen rundt Isak Hansen-Aarøen og hans fremtid. Møtet er en fortsettelse av møtet i Tromsø i høst. TIL har en god dialog med Manchester United. Vi kommer ikke til å kommentere noe mer enn dette, sa Svein-Morten Johansen til iTromsø før avreise.

Hansen-Aarøen er bare 14 år, og kan derfor ikke signere kontrakt med United ennå – det må han vente med til han blir 16 år. Det er uansett mulig å signere en forhåndskontrakt.

Everton og Liverpool har også vært interessert i 14-åringen, og sistnevnte har tidligere også invitert ham på prøvespill. Heldigvis har United en fordel: han er nemlig United-supporter.

AKADEMISJEF: Nicky Butt.