Nettsus for Giverin

DE UTLÅNTE: Luke Giverin scoret for Royal Antwerpen, mens Joshua King debuterte for Blackburn.

Blackburn 0-2 Millwall

Joshua King fikk 35 minutter som innbytter da formsterke Millwall ble et hakk for store. King fikk en stor sjanse nesten umiddelbart etter han kom på banen, men en god redning av Millwalls keeper hindret en drømmedebut for nordmannen. Manager og ex-red Henning Berg fortalte til TV2 etter kampslutt at han var fornøyd med Kings innsats.

Hull City 0-1 Burnley

Robbie Brady kom inn i pausen på stillingen 1-0 til Burnley, men vingen klarte ikke å markere seg nevneverdig i kampen. Ben Amos var ikke i troppen, men forventes å være tilbake i deres neste kamp på tirsdag.

Sheffield United 0-2 Leicester City

Jesse Lingard fikk bare fem minutter på banen da Leicester tok en enkel seier over Sheffield United. John Cofie var ikke med i Sheffield Uniteds tropp.

KV Oostende 2-1 Royal Antwerpen

Luke Giverin sendte Royal Antwerpen i ledelsen, men KV Oostende snudde og vant kampen. Giverin spilte hele kampen for gjestene, mens Gyliano van Velzen kom inn som innbytter.