Nå er det krig!

Det er ren (ord)krig mellom United og Real Madrid, som følge av Ronaldo-sagaen. Calderon angriper Sir Alex og Queiroz.

Samtidig har The Sun klart å hoste opp et "bevis" for Reals kontakt med Ronaldo. Et bilde av Ronaldo og Valter di Salvo er publisert i sensasjonsavisen. Di Salvo er fitness-treneren som forlot United til fordel for Real under kontroversielle omstendigheter i fjor sommer. Bildet er knipset i Roma for 22 uker siden.

United har som tidligere skrevet her på united.no anmeldt Real til FIFA, mens den spanske klubben mener at de ikke har gjort noe ulovlig, at bevis ikke finnes. Nå kaller Reals president United for "grotesk".

– Det er grotesk å snakke om Franco og okkupasjonen av Portugal. Det var et meget uheldig ordvalg, sier Reals president.

Det han sikter til er at Uniteds assistentmanager Carlos Quiroz nylig sa at Portugal sparket spanierne ut av landet, mens Sir Alex for et par uker siden under en pressekonferanse sa:

– Man blir vant med hvordan Real opptrer i slike saker. Calderon snakker, Schuster snakker, og de bruker avisen Marca som et redskap for å uroe spillere. Det som er fakta er at Ronaldo har fire år igjen av kontrakten med oss. Calderon hadde et "flott" utsagn om at slaveriet ble fjernet for mange, mange år siden. Fortalte han Franco det? Gi meg en pause!