– Nå må en forandring skje

Etter en mørk kamp klarte Lingard å skrape frem noen positive ord til Mason Greenwood, men fokuset ligger på sommeren.

Søndagens kamp var den siste i en sesong som snarest kan glemmes. Jesse Lingard tok en prat med MUTV etter at Cardiff triumferte på Old Trafford. 

– Det er skuffende. Jeg mangler ord, men vi må se fremover, og vi gleder oss til den neste sesongen. Nå må gjelder det å jobbe hardt på treningene fremover, sier Lingard.

Nedturene har vært mange for tilskuerne på Old Trafford de siste to månedene. Men problemene i klubben gjør vondt for alle.

– Det er hardt for fansen, men det er vanskelig for alle. Spillere, manager og de ansatte. En sesong som dette tar mye fokus. Vi må bruke mye tid i oppkjøringen. 

Solskjær etter Cardiff: – Greenwood var klart best

Lingard erkjenner at laget har en jobb foran seg før den kommende sesongen, og han virker klar for en hard sommer.

– Vi må være klare, vi må være på tærne. Manageren har sine planer som vi prøver å innrette oss etter, og det blir bra med en sesongoppkjøring nå. 

Mason Greenwood gjorde sin første start for klubben, og tross en mørk dag har Lingard noen positive ord å dele ut til 17-åringen.

– Mason var god. Han var ikke redd for oppgaven og han produserte flere skudd. Han har selvtillit og var levende i begge omganger, sier Lingard før han legger til:

– Han er en tilbakelent gutt, men han har det som trengs.

HØSTER SKRYT: Greenwood debuterte fra start mot Cardiff og var et av svært få lysglimt mot de helblå. 

– Hva tenker du om å havne på sjetteplass, og hvordan skal til for at dere havner høyere ved sesongslutt til neste år? 

– Nå må en forandring skje. Vi må bli klare for oppkjøringen, gjennomføre den og være påskrudd helt fra start av neste sesong.  

Les også: (+)«Nå må vi slå på fornuften»