Nå kan du tippe på united.no

Støtt din egen klubb, men også Supporterklubben med å tippe via united.no.
Les dagens oddstips og bli nett/mobilspiller her.

United.no har inngått et samarbeid med Norsk Tipping som gjør oss til nettkommisjonær. Det innebærer at alle som ønsker det nå kan levere oddsbongen, tippekupongen, lottorekkene sine eller alle spill hos Norsk Tipping  via united.no.

Supporterklubben håper at du som tipper vil bruke united.no til å levere kupongene dine. Du kan dermed støtte din lokale klubb via grasrotandelen, men du støtter også Supporterklubben siden vi vil tjene litt på hver nye registrerte nett/mobil-bruker Norsk Tipping får, og også noe for hver kupong dere leverer inn.

Hvorfor gjør vi dette?

For oss handler dette om to ting – 1) Økonomi og 2) et ekstra tilbud til dere medlemmer.

Vi lever etter prinsippet om at alt vi eventuelt tjener skal gå tilbake til dere medlemmer, i kraft av en bedre nettside, et bedre blad, et bedre tilbud og bedre priser i nettbutikken eller et enda bedre tilbud på billetter, hotellpakker og turer til Manchester Uniteds kamper. For å kunne opprettholde – og helst forbedre dette tilbudet – så er vi alltid på utkikk etter alternative inntektskilder som kan bidra til å gi deg et bedre redaksjonelt tilbud, og oss flere bein så stå på.

Mange av oss leverer allerede noen oddskuponger eller lottorekker i løpet av året og hvis dere gjør det via united.no så vil dere altså nå kunne støtte Supporterklubben samtidig – og bidra til at vi kan være like gode eller bli enda bedre. Det håper vi de fleste av dere vil. Merk: 18 års aldersgrense.

Supporterklubben tjener litt hver eneste gang dere leverer en oddskuppong, tippekupongen eller lottorekkene dine via united.no/oddstips, og også om dere registrerer dere som nettspillere. Det er lett å komme i gang som spiller både på nett og mobil. Se øverst på odds-siden vår for en enkel bruksanvisning.

Det andre er at vi med oddstips på united.no vil gi dere medlemmer noe ekstra. Vi kan ikke garantere for at tipsene alltid går inn, men vi kan garantere at vi vil forsøke å gi deg tips med gode begrunnelser som kanskje øker sjansene for at du kan vinne på oddstippingen.

Vi mener altså at dette nye tilbudet gir nettsiden merverdi og deg som medlem et enda bedre tilbud.

For Supporterklubben

Styreleder Bård S. Viken og ansvarlig redaktør Dag Langerød