Nå kan du lese nytt medlemsblad digitalt

En ny utgave kan leses via app eller united.no.

En ny utgave av United-Supporteren skal ha ankommet deg som er Premium medlem. Samtidig kan du som er digitalt medlem nå lese det digitalt.

I det nye magasinet handler det en del om veien videre, og vi har snakket med flere personer som følger United tett. Du får også historien om Anthony Martials fotballkarriere – frem til han kom til United. Kanskje gir den historien et håp om en mer stabilt god fremtid. Vi har også snakket med kvinnelagets manager, Casey Stoney.

Som vanlig har vi eksklusive spaltister, som Rene Meulensteen og Paul McGuinness, og Andy Mitten skriver alltid for oss.

Vi har også hatt en lengre prat med Denis Irwin om hans United-liv – og du får dette og mye mer over 116 sider.

Ikke medlem? Bli medlem fra 250 (digitalt) eller 350 kroner (Premium) i året her.

Slik leser du bladet digitalt:

BEST: PC/Mac/Nettbrett: Logg inn på united.no. Velg så “min side” fra øverste høyre hjørne der du enten ser et bilde av deg selv du tidligere har lagt inn eller en tom ansiktsprofil. På “min side” velger du “United Supporteren”. Så velger du riktig sesong (2018/19) og nummer 6 – som altså er det nyeste bladet.

PÅ APP:

Ipad app/ Android app: Bladet kan også hentes ned til iPad (og eventuelt også mobil via app. Gå til app store, søk opp “United-Supporteren” og last det ned gratis. Merk: Første gang vil du bli spurt om brukernavn og passord når du blar forbi forsiden, og da må du logge deg inn med brukernavnet og passordet som du bruker på united.no.

Merk: Bladet kan også leses på mobil, men vi anbefaler heller en av de andre løsningene. Om du vil ha det til mobil så finner du det ved å søke opp «United-Supporteren» i din App Store (Apple eller Android)

Ikke medlem? Bli medlem fra 250 (digitalt) eller 359 kroner (Premium) i året her.