Nå herjer Depay igjen

Men 23-åringen har neppe planer om å returnere til Old Trafford.

På 2017/18-sesongens tre første måneder har Memphis Depay scoret flere mål for Lyon enn han gjorde på halvannet år for Manchester United.

Det oppsummerer i grunn både hvor vanskelig den tidligere PSV-profilen hadde det på Old Trafford og hvor mye bedre det går på fransk jord.

I ligapausen bidro Depay med scoringer i begge landskampene mot Skottland og Romania, noe som gjør at 23-åringen står med 11 mål på 18 opptredener i alle turneringer hittil denne sesongen.

Dermed har Depay virkelig funnet tilbake til storspillet som brakte ham fra PSV Eindhoven til Louis van Gaals Manchester United for 25 millioner pund i 2015.

LES OGSÅ: Fellaini vraket ny United-kontrakt

Drømmer om Real Madrid

I United-trøya ble det imidlertid bare sju scoringer på nederlenderen, fem av dem i Europa-sammenheng.

Likevel sikret United seg en tilbakekjøpsklausul da Depay ble solgt til Lyon i januar.

Selv virker det imidlertid ikke som 23-åringen har noen planer om å returnere til Old Trafford med det første.

– Jeg tror jeg skal til Real Madrid. Det er et seriøst mål, har Depay uttalt til PSVs supportermagasin i høst.

– Jeg hadde det veldig fint i PSV, men jeg ønsket å gå enda lengre i karrieren min. Jeg er veldig lykkelig i Lyon, som på mange måter kan sammenlignes med PSV.

LES OGSÅ: – Martials beste kamp for Frankrike

Sju poeng bak PSG

Depay scoret blant annet et vidunderlig mål fra midtstreken i en kamp mot Toulouse i mars og leverte hattrick mot Troyes i oktober.

Sammen med tidligere United-back Rafael på laget, ligger Depay og Lyon på tredjeplass i Ligue 1, sju poeng bak ledende Paris Saint-Germain.

NY EPISODE: Ole Gunnar Solskjær i «Glory, Glory!»

Ole Gunnar Solskjær i «Glory, Glory!»

🚨 NY EPISODE!(+) Masse gull fra Ole Gunnar Solskjær i «Glory, Glory!», om blant annet 99-finalen, Ferguson-historier og Paul Pogba! 😁👇https://www.united.no/nyhetsarkiv/legendarisk-solskjaer-historie-beckham-var-ikke-happy/

Posted by Manchester United Supporters Club Scandinavia on Wednesday, November 15, 2017