Newcastle

Premier League

søn 02.04.2023

17:30

Kampdato bekreftet

Manchester United

Annonse:

Avslo ny United-kontrakt

Flere United-journalister melder at Marouane Fellaini kan være på vei bort fra klubben.

David McDonnell (Mirror) Simon Peach (PA) og Rob Dawson (ESPN) er blant journalistene som omtalte nyheten onsdag formiddag. Dermed er det mye som tyder på at en av partene har informert mediene om situasjonen.

Kontrakten til Fellaini går ut sommeren 2018, og i september skal den belgiske landslagsspilleren ha avslått et tilbud om en ny avtale verdt 120.000 pund i uka.

Dermed kan 29-åringen forhandle med andre klubber i januar og forsvinne gratis fra Old Trafford neste sommer.

Ifølge rapportene har Manchester United fortsatt et håp om at partene skal komme til enighet, og det skal ikke være et alternativ å selge Fellaini i januar for å unngå et økonomisk tap på spilleren som kom fra Everton for 27,5 millioner pund i 2013.

Galatasaray, Besiktas, AC Milan, Roma og Valencia er blant klubbene som skal følge situasjonen til Fellaini.

Etter en vanskelig start på United-karrieren har Fellaini fått en opptur under José Mourinho, som flere ganger har uttrykt sin beundring for den robuste midtbanespilleren.

NY EPISODE: Ole Gunnar Solskjær i «Glory, Glory!»

Ole Gunnar Solskjær i «Glory, Glory!»

🚨 NY EPISODE!(+) Masse gull fra Ole Gunnar Solskjær i «Glory, Glory!», om blant annet 99-finalen, Ferguson-historier og Paul Pogba! 😁👇https://www.united.no/nyhetsarkiv/legendarisk-solskjaer-historie-beckham-var-ikke-happy/

Posted by Manchester United Supporters Club Scandinavia on Wednesday, November 15, 2017

Annonse:

På forsiden nå